Hajdúböszörmény, Polgári utca Eladó telephely
Alapterület 220 m2
Telekterület 300 m2
Azonosító: 33063611
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 632
Prémium Partner Prémium Partner
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó telephely
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Kizárólag irodánk kínálatában!

Hajdúböszörményben, a Polgári és a Vasvári utcák által közrefogott sarki telken található, ipari besorolásba eső ingatlan 300 m2-es saját telekrészen 220 m2-es beépített "L" alakú felépítménnyel együtt eladó!

Az ingatlan jelenleg teljesen felújítandó állapotban van, viszont rendelkezik tervekkel az épület két szintes felújítására / újjáépítésére is.
1970-es években téglából épült és akkor mosodaként kezdett működni, jelenleg céges tulajdonban van.
Két szintes épületet lehet tervezni a telekre, így ~400 m2-es beépíthető részen raktár, iroda helyiség, lakás, akár kisebb gyártó csarnok, üzlethelyiség is kialakítható.

Alkalmas lehet autó-, gumi szerelő műhely, egyéb irodaház, orvosi rendelő, kiskereskedelmi egység raktárral, stb. részére.

A mellékelt tervrajzokon egy hang stúdió + irodák + lakások vázlata található, de ebben a nagyságban két szinten gyakorlatilag bármi megépíthető.

Az ingatlan mellett található egy 6 autó parkolására alkalmas térkövezett terület, melyet az Önkormányzattól lehet megvásárolni az ingatlan vételárán felül.

Vevők számára DÍJTALAN ingatlanhitel, vállalkozói hitel, személyi kölcsön ügyintézése 9 nagy bank ajánlatai alapján.

Ez úton is felhívjuk a tisztelt érdeklődőink figyelmét, hogy irodánk közvetítői díját a vételár nem tartalmazza, további információért hívja kollégáinkat a hét bármely napján, vagy keresse fel honlapunkat!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Hajdúböszörmény, Polgári utca
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 117,73 ezer Ft/m²
Hajdú-Bihar megye 480 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 200-299 m² közötti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Prémium Partner Prémium Partner
phone +36 30 632
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch