Győr, Gyárváros Eladó telephely
Alapterület 5000 m2
Telekterület 4000 m2
Azonosító: 33833219
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 905 Felfedés
Ellenőrzött Partner Ellenőrzött Partner
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó telephely
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Győr-Gyárváros frekventált részén, teljesen körbekerített, közel 4000 m2-es telken, több mint 5000 m2 összterületű felépítménnyel, ipari-kereskedelmi egység eladó. Ár: 550 M Ft+Áfa

A felépítmények 2 részből állnak. Az egyik irodai-kereskedelmi kialakítású, modernizált, szigetelt, fűtéskorszerűsített, 3 szintes, személylifttel, a másik üzem és raktár használatú, de irodai egység is ki van alakítva, valamint rámpás kamionrakodó is rendelkezésre áll. Ebben az épületben teherlift lett beépítve. A két épület között 600nm-es szabad terület található, ami parkolásra, rakodásra is alkalmas.

Az ingatlan a jelenlegi funkciótól eltérő tevékenységre is alkalmas lehet némi átalakítás után. A közelben városi buszmegálló, vasútállomás, ingyenes parkolók találhatók.

A jelenlegi használó akár vissza is bérelné az ingatlant.

A fénykép illusztráció.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Győr, Gyárváros
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 110 ezer Ft/m²
Győr 263,19 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Ellenőrzött Partner Ellenőrzött Partner
phone +36 30 905
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch