Érd, Pest megye Eladó telephely
Alapterület 1400 m2
Telekterület 10298 m2
Közvetítői azonosító: COM 10819293 Azonosító: 31479094
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 815 Felfedés
Prémium Partner Prémium Partner
Eladó telephely
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Telephely automata benzinkúttal

Érd központjától néhány percre lévő, 10 298 nm-es telken található, 1400 nm összterületű telephely eladó. FORGALMAS főút mentén, a 7-es és 6-os főutak közvetlen közelében, az M6-os, M0-ás, M1, M7 autópályák percek alatt elérhetőek.
Építési övezet: GKSZ-1

A telken több bérbe adott ingatlan található (mindenhol külön mérőóra van, a bérlők szívesen fenntartják a jogviszonyukat, maradnának). A zárt udvarban sok jármű (teherautóknak is) számára biztosított a parkolás lehetősége (kb. 3-4000 nm-en).

Az ár tartalmazza:

Automata benzinkút: négy kútfej, teljes felszerelés + irodakonténerrel

2 db Csarnoképület: egy 400 nm és egy 600 nm nagyságú, acélszerkezetes szendvicspanel elemekből épült, a vonatkozó előírásoknak megfelelően kivitelezett, jól hasznosítható épületet, melyekből a nagyobbat is és a kisebbet is jelenleg asztalosműhelynek bérlik. Mindkettő körbejárható, sok parkolási lehetőség van.

Elöl a kisebb csarnok van (fűtése: kondenzációs kombi cirkó - gáz gáztartályról) Elejére egy bemutatótermet alakítottak ki. Épületen belül 4 db irodakonténer és több külön női+férfi Wc+zuhanyzó, valamint 2 db szerelőakna került kialakításra.

Hátul található a nagyobb csarnok (fűtése: légbefúvós fakazán), gépkocsikkal körbe járható, a jobb és baloldalon is található egymással szemben 3-3 nagy magasságú, elektromos felfelé nyíló ajtó. 31 m x 20 m, 6 m-es belmagassággal összesen 3 db szerelőaknás tehergépkocsik számára is alkalmas munkaállással, nagy teherbírású betonaljzattal, külön vizesblokkal rendelkezik.

Az iparterület előírásaira vonatkozó szabályok teljes betartása mellett épültek a csarnokok (tűzi víz és ipari áram az előírásoknak megfelelően kiépítve).

A két épület mögött egy 300 nm-es raktárcsarnok van, amely tárolásra, raktározásra kiválóan alkalmas, ez jelenleg nem fűtött.

2 db lakóház a telek végében (külön mérőórák, elszeparált): egy jelenleg kiadott 160 nm-es (+ 50 nm-es pince, + külön parkoló) felújított családi ház és egy 130 nm-es átlagos állapotú családi ház, beépített terasszal.
Fűtés villany, napkollektor, fatüzelésű kandalló.

Legelöl: Büfé: 2x50 nm-es kereskedelmi egység: a földszinten zöldséges, büfé vizesblokkal, az emeleten 1 szobás garzon (fürdőszobával és terasszal) található, ahol akár egy kisebb iroda is kialakítható, villanyfűtéses.

A telephely jelen pillanatban 2 helyrajzi számon található, ennek összevonása folyamatban van.

Irányár: 1.450.000.000 Ft

Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését, hívását szeretettel várom!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Érd, Pest megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 1,04 millió Ft/m²
Pest megye 281,64 ezer Ft/m²
Érd 407,11 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Prémium Partner Prémium Partner
phone +36 30 815
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch