Dunaföldvár, Mészáros utca 18.

Eladó lakóövezeti telek
Dunaföldvár, Mészáros utca 18.
Telekterület
2032 m²
Azonosító: 32181425
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség
50%
Szintterületi mutató
nincs megadva
Bruttó szintterület
nincs megadva
Villany
telken belül
Víz
telken belül
Gáz
telken belül
Csatorna
telken belül

Leírás

Eladó Dunaföldvár Mészáros utca 18. belterület 4153 hrsz.-ú 2032 m2-es összközműves telek. Övezeti bes.: településközponti vegyes, 50% beépíthetőséggel, 7,5 m magassági korlátozással, 20% zöldterülettel.
A telek és az elekerülőút között egy, a Közút tulajdonában lévő telek közbeékelésével 185 m hosszan a főút Dunaföldvárt elkerülő útszakasza mellet található. A telek a főúthoz rajzon közvetlenül nem, de természetben csatlakozik: teherjárművek számára alkalmas le, és felhajtó kiépítésére lehetőség van, nem kell a belvárosba behajtani, így az teherkorlátozás nélkül megközelíthető! Mivel küszöbön áll a Paks II beruházás, és ott minden ingatlan kétszer annyiba kerül mint Dunaföldváron, -viszont szolgáltatásokban tud annyit mint Paks, csak féláron-, ezért a telek megvásárlása kivételes lehetőség a költségek potimalizálása mellett befeketési célra vállalkozásoknak telephely, iroda, akár kisebb üzem, vagy regionális központ létesítésére. Jelentős átmenő forgalma miatt kereskedelmi célokra is megfelelő: a körförgó túloldalán benzinkút nyílt, Bölcske és Madocsa felé a központ felől itt vezet az út. Az egykori ház bontása folyamatban van, 17 méteres utcafronttal a belváros 7.5 t korlátozás mellett onnan is megközelíthető.
Dunaföldvár a hídnak, és fekvésének köszönhetően tényleg az ország közepe: az M6-os autópálya 8, Budapest, Pécs, a Balaton 100, Szekszárd, Kecskemét, Székesfehérvár 60, Paks Dunaújváros 20 km-re, Dunaföldvár központja 100 méter, ahol bank, étterem, önkormányzat, kormányablak, iskola, óvoda, boltok, cukrászda, kávézó, buszmegálló található. Megtekintés telefonos egyeztetés után lehetséges.
FRISSÍTÉS: Az áramot egy hónappal ezelőtt légkábelen újrahúzták: saját területen egy oszlopról a mostani szabályoknak megfelelő zárható mérőóradoboz került kialakításra, ahol 3×25 amper, év relé, vezérelt áram, és 3 fázis, valamint a majdani napelemes csatlakozás, és autós töltéshez szükséges előkészítés is kialakításra került! Ha ez egy új bekötés egy olyan telken, ahol nincs áram, ennek összege a telek árának 5%-a!! Ennek tudatában, és a helyben rejlő lehetőségek figyelembe vételével olyan befektetőnek kívánom értékesíteni, aki nem azt látja, hogy: -ez egy romhalmaz, - mi kerül ezen ennyibe, hanem a fentebb leírtakat.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély