Dunaföldvár, Mészáros utca 18.

Eladó lakóövezeti telek
Dunaföldvár, Mészáros utca 18.
Telekterület
2032 m²
Azonosító: 32181425
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség
50%
Szintterületi mutató
nincs megadva
Bruttó szintterület
nincs megadva
Villany
telken belül
Víz
telken belül
Gáz
telken belül
Csatorna
telken belül

Leírás

Eladó Dunaföldvár Mészáros utca 18. belterület 4153 hrsz.-ú 2032 m2-es telek, amely a Dunaföldvári 52-es számú főút közvetlen közelében található.
Övezeti besorolása: településközponti vegyes, 50% beépíthetőséggel, 7, 5 m magassági korlátozással, 20 % zöldterülettel, az általános építési jogszabályok, továbbá a helyi településképi engedélynek megfelelően beépíthető.
A telek egy Közút tulajdonában álló telek közbeékelésével 185 méter hosszan a főút Dunaföldvári elkerülő útszakasza mellet található. A telek a főúthoz közvetlenül nem csatlakozik, viszont a teherjárművek számára alkalmas le, és felhajtó kiépítésére lehetőség van, nem kell a belvárosba behajtani, így az teherkorlátozás nélkül megközelíthető! Az M6-os autópálya 8 percre található. Mivel küszöbön áll a Paks II beruházás, és az 52-es főút felújítása is Kecskemét felé, kiváló lehetőség telephely, és iroda, akár kisebb üzem, vagy regionális központ létesítésére. Jelentős átmenő forgalma miatt kereskedelmi célokra is megfelelő: lásd az út túloldalán épp benzinkút nyílt! Az egykori ház bontása folyamatban van, 17 méteres utcafronttal onnan is megközelíthető!
Budapest, Pécs, és a Balaton 100, Szekszárd, Kecskemét, Székesfehérvár 60, Paks Dunaújváros 20 km-re található, rövid időn belül elérhető. Dunaföldvár központja 100 méterre található: bankok, étterem, önkormányzati hivatal, iskola, óvoda, boltok, cukrászda, kávézó, buszmegálló is, ahonnan távolsági járatok gyakran indulnak. Megtekintés telefonos egyeztetés után lehetséges a hét bármely napján.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély