Bezárás

Székesfehérvár, Budai út

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 110 m²
Ár 129 millió Ft
  • Térkép
Benczéné Mariann
06 20 399 ···
Fehérház Ingatlan Iroda
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

LAKÁS, MUNKAHELY EGY HELYEN !
AKARJA, HOGY INGYEN LEGYEN A REZSIJE ?

Eladó Budai úton a Halesz parkkal szemben lévő Halesz Söröző, üzlethelyiség, (bérlővel együtt), valamint a mellette lévő 5 szobás, gardróbos, dupla komfortos extrán felújított tetőtér beépítéses családi ház.
Az üzlethelyiség (kb.40nm) a sörözőtől (kb.70nm.) jelenleg fallal leválasztott, de bármikor egybe nyitható. Tartozik hozzá kerthelyiség, valamint saját parkoló. A Halesz sörözőnek már múltja van, hozzátartozik a város történetéhez. Jelenleg is bérlővel üzemel.
A 117nm-s családi ház 2001-es építésű, 2011-ben teljesen átalakított, vezetékileg is minőségileg felújított. Földszintjén amerikai étkezős-nappali, dolgozó szoba, zuhanyzó, WC, kamra valamint a konyha található. Innen jutunk a fedett térköves teraszra. Az emeleten 3 szoba, gardrób és egy tágas fürdőszoba-WC található. Az emeleti szobákat hangulatos erkély díszíti. Az egész lakás burkolata minőségi járólap. Az emelet és a földszint padlófűtésű. A kő tulajdonsága, hogy tartja a hőmérsékletet, így nyáron hűt, télen „fűt”, meleg. Nagy hidegben a nappali varázsa, a kandalló árasztja a kellemes meleget, segít a fűtésben. A beltéri ajtók eredeti tölgyfából készültek. A konyha átalakított, új (cseresznye) bútorral, minőségi gépekkel (mosogatógép, villanysütő és főzőlap) felszerelt. A házban riasztó és klíma működik. A kerti kapu elektromosan, távirányítóval nyílik. A térkövezett udvart virágos kert díszíti, fedett és nyitott autóbeállásra van lehetőség
Nem messze a belvárostól, kórház, park szomszédságában. Kiváló közlekedési lehetőséggel.
Iár: 129mFt. Tel.:
Irodánk szolgáltatást nyújt Önnek :
ingyenes hitel ügyintézésben, energetikai tanúsítvány elkészítésében, ügyvédi közreműködésben.
Nézze meg további kínálatunkat : web oldalunkon.


Kapcsolat a hirdetővel

Fehérház Ingatlan Iroda
Az iroda összes hirdetése
06 20 399 ···
Üzenetet küldök