Velence, Bencehegy Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 2448 m2
Azonosító: 34093686
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 650
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség 60%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Beépíthetőség 60%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Leírás

21 lakásos társasház építési engedélyével együtt, az utolsó építési telek eladó, Velence legnépszerűbb lakóparkjában!

Velence Bencehegyen egyedülálló lehetőség várja Önt! Kiváló lokációval és lenyűgöző adottságokkal rendelkező telek eladó, melyre érvényes 21 lakásra szóló építési engedéllyel rendelkezünk! A telek mérete 2448 m2, övezeti besorolása pedig VT20, így garantáltan a legmagasabb színvonalú fejlesztésekre alkalmas. Teljes közmű az utcában, így az infrastrukturális kényelem is adott.

Az adott területen csak ikerházra adnak engedélyt, ami miatt ez az ajánlat egyedülálló lehetőséget kínál az ingatlanfejlesztők számára. A telek beépíthetősége kimagaslóan magas, 60%, míg az építménymagasság 10,5 méter, így a tervezett építmények lenyűgöző látványt és funkcionalitást ígérnek.

Környékünk már bizonyított: az épült társasházi lakások gyorsan és magas áron találtak gazdára, ami a befektetési potenciált tovább növeli. A 21 lakásos társasház megvalósításához OTP banki projektfinanszírozási lehetőségek is várják, a részletekről érdeklődjön telefonon!

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Velence, Bencehegy
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 650 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch