Gyömrő, Ófalu Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 3783 m2
Közvetítői azonosító: COM TK048278 Azonosító: 34085239
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 30 338
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség 30%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Kilátás panorámás
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz telken belül
Csatorna telken belül
Beépíthetőség 30%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Kilátás panorámás
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz telken belül
Csatorna telken belül
Leírás

ÚJ LEHETŐSÉG GYÖMRŐN - BERUHÁZÁSI POTENCIÁL!

Gyömrőn, idilli környezetben található ez a különleges ingatlan, melynek területe négy helyrajzi számon oszlik meg, összesen 3 783 nm-t kitekintve. A beépíthetősége 30%, ami lehetővé teszi további telekkialakításokat optimális lehetőséget teremtve egy modern lakópark vagy kertvárosi közösség kialakítására.

A telek minden közművel rendelkezik, melyek az utcafronton könnyen elérhetőek. Ennek köszönhetően a fejlesztés során nem kell komolyabb nehézségekkel számolni, így a projekt azonnal kezdhető. Ez egy remek lehetőség azok számára, akik hosszú távú befektetést keresnek, vagy saját elképzelések szerint szeretnének valamit építeni egy nyugodt, mégis könnyen elérhető helyen.

Az ingatlantípusa beruházási terület, melynek ára megfizethető és vonzó a befektetők számára.

Gyömrő település egyre vonzóbb a lakók és a befektetők számára egyaránt. A város Pest megyében helyezkedik el, csodálatos természeti környezettel és kiváló közlekedési kapcsolatokkal büszkélkedik. Akár pihenést, akár fejlesztési lehetőséget keres, Gyömrő tökéletes választás lehet számára. Fedezze fel a hely nyújtotta lehetőségeket, és tegye meg az első lépéseket álmai megvalósítása felé ezen a kivételes helyen!

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, vagy további kérdései vannak a területtel kapcsolatban, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk! Professzionális csapatunk készen áll, hogy támogatást nyújtson Önnek a tervei és álmai valóra váltásában.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Gyömrő, Ófalu
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 338
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch