Csömör, Szabadság út Eladó családi házban iroda
Alapterület 400 m2
Szobák 7
Azonosító: 34074175
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 968
Ellenőrzött Partner Ellenőrzött Partner
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó családi házban iroda
Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1981 és 2000 között
Emelet nincs megadva
Épület szintjei 3
Légkondicionáló van
Üzemeltetési díj 100 000 Ft/hó
Akadálymentesített nem
Tetőtér nincs megadva
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Energetikai tanúsítvány A
Energiahatékony info igen
Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1981 és 2000 között
Emelet nincs megadva
Épület szintjei 3
Légkondicionáló van
Üzemeltetési díj 100 000 Ft/hó
Akadálymentesített nem
Tetőtér nincs megadva
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Energetikai tanúsítvány A
Energiahatékony info igen
Leírás

CSÖMÖRÖN HÁROMSZINTES, TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT, BÚTOROZOTT IRODAHÁZ ELADÓ. A 400 NÉGYZETMÉTERES, ELEKTROMOS AUTÓK TÖLTÉSÉRE IS ALKALMAS HÁLÓZATTAL FELSZERELT PARKOLÓVAL RENDELKEZŐ ENERGIATAKARÉKOS ÉPÜLET A HÉV VÉGÁLLOMÁSTÓL 100 MÉTERRE TALÁLHATÓ.

Az ingatlan minden részlete gondos tervezéssel és a legmodernebb technológiával lett kialakítva a hatékonyság és a kényelem érdekében.
Az épület levegőellátását hővisszanyerős szellőztető biztosítja, melyet levegő fertőtlenítővel lett kiegészítve. Az iroda helyiségekben mennyezetfűtés, illetve falhűtés és falfűtés lett beépítve.
Az irodaház teljes működtetése a téli fűtési és villamos költségekkel együtt 100 000 forint.

A ház udvarában és az ingatlan előtt számos ingyenes parkoló áll rendelkezésre, továbbá elektromos autók töltésére alkalmas hálózat is rendelkezésre áll. A telken belül 25 m2-es külső garázs lett építve tárolási célból.

A villamos hálózat az utcai oszloptól újonnan lett kiépítve, új fogyasztásmérőkkel, szinti elosztókkal, villámvédelemmel, területenként áramvédő kapcsolóval.
A teljes vízvezeték rendszer is fel lett újítva a telekhatáron lévő vízórától.

A felújítás során a tetőtér teljesen vissza lett bontva, és 30 cm kőzetgyapot szigetelés lett beépítve.

Az épület korszerűsítése során minden szinten tűzgátló ajtók lettek beépítve, modern informatikai hálózat lett kiépítve szintenként WIFI hotspot-tal és dupla internettel, valamint a folyosók mozgásérzékelős világítást kaptak. A járófelületek fúga nélküli lapokkal lettek burkolva, így könnyebben takaríthatók.

A földszinten és az emeleten is külön női és külön férfi mosdók lettek kialakítva automatikus UV-C fertőtlenítő funkcióval ellátott lámpákkal és központi szellőztetéssel.

A háromszintes épület alsó szintjén fotósúdió lett berendezve, mely igény szerint átalakítható más funkcióra. Szintén ezen a szinten található az épület gépháza, ahová kettő darab Samsung hőszivattyú került beépítésre kaszkád vezérléssel, 24 KW teljesítménnyel, illetve egy darab Wolf hővisszanyerős szellőztető. A berendezések újak, évekig garanciálisak.
Szintén itt található egy vízlágyító berendezés a vízkő elkerülése érdekében.
Ezen a szinten lett elhelyezve egy informatikai rack szekrény, egy villamos főelosztó áramvédő kapcsolókkal, villámvédelemmel.
Ezen a szinten van a felszerelt konyha-étkező, ahonnan ki lehet menni a növényekkel beültetett tágas kertbe, mely ideális helyszín céges rendezvényekre.

A földszinten van egy 90 m2-es iroda terület 14 fő számára kialakított bútorozott munkahelyekkel. Innen nyílik egy négy fős iroda körbe ablakokkal és remek kilátással. A helységek levegőjét a központi hővisszanyerős szellőztető biztosítja.
Ezen a szinten van az épület bejárata. Néhány lépcsőn felsétálva, egy exkluzív borovi fenyő ajtón át juthatunk az előtérbe.

Az első emeleten öt iroda lett kialakítva: egy vezetői iroda, egy stúdiónak használt iroda helyiség, kettő 4 fős iroda és egy 1 fős iroda.
Ezen a szinten van egy közösségii helyiség és innen nyílik a tágas terasz.

A ház összes lépcsőkorlátja saválló anyagból készült az időtállóság érdekében.

Csömör az M0-ás elkerülő gyűrű észek-keleti szektorában található, Budapest 16. kerülettel összeépülve. A település a főváros tömegközlekedésével közvetlenül elérhető a H9 HÉV-vel, illetve a 419-es és a 449-es busszal.

A település Budapesthez való közelsége ellenére vidéknek számít, így több pályázati lehetőség nyílik meg az itt működő cégek előtt.

A jelenlegi tulajdonos az alagsorban kialakított fotóstúdiót megegyezés alapján visszabérelné, de ehhez nem ragaszkodik.

Az irodaház meghirdetett ára Áfa mentes, és tartalmazza a beépített irodabútorokat.

Az ingatlant előre egyeztetett időpontban, akár hétvégén is meg lehet tekinteni.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Csömör, Szabadság út
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 797,50 ezer Ft/m²
Pest megye 537,93 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó irodák ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Ellenőrzött Partner Ellenőrzött Partner
phone +36 20 968 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch