III. kerület, Szentendrei út Eladó egyéb iroda
Alapterület 951 m2
Azonosító: 33929356
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 968 Felfedés
Ellenőrzött Partner Ellenőrzött Partner
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó egyéb iroda
Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 2001 és 2010 között
Emelet nincs megadva
Épület szintjei 4
Légkondicionáló van
Üzemeltetési díj nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Energetikai tanúsítvány C
Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 2001 és 2010 között
Emelet nincs megadva
Épület szintjei 4
Légkondicionáló van
Üzemeltetési díj nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Energetikai tanúsítvány C
Leírás

NÉGYSZINTES, 951 m2 HASZNOS ALAPTERÜLETŰ IRODAHÁZ ÚJSZERŰ ÁLLAPOTBAN, NAPELEMMEL, 10 GÉPKOCSI BEÁLLÓVAL, ELADÓ A 3. KERÜLTEBEN, A CSILLAGHEGYI HÉV MEGÁLLÓTÓL 4 PERC SÉTÁRA.

Az ingatlan a Szentendrei út és a Rákóczi út (11-es számú főút) között található, laza beépítettségű, kereskedelmi-lakó vegyes övezetben fekszik. A 2.249 m2-es kerítéssel körbekerített telken áll a 4 szintes irodaház.

A telek összközműves, sík felszínű, csaknem teljesen szabályos téglalap formájú, minden oldalról kerített saroktelek. A telek beépített, a beépítés mértéke 20%. A földterületen korszerű megjelenésű többszintes irodaház áll. Az épület körül térkövezett járdák és parkolóhelyek kerültek kialakításra. A beépítetlen terület parkosított, dísznövényekkel beültetett, füvesített, gondozott. A zöldterület aránya 35%.

Az irodaház 1998 és 2005 között két ütemben épült, korszerű építési technológiával. Megjelenése modern, környezetébe jól illeszkedik. Műszaki, esztétikai állapota kifogástalan, újszerű.
Az épület alagsor, földszint, emelet és beépített tetőtér kialakítású. A házba egy teherlift lett beépítve, mely az alagsor és a földszint közt használható. Az épület belső kialakítása a funkciónak megfelelő, korszerű.
Az épület fűtését 2 db házközponti gázkazán biztosítja (cikró), lemezradiátoros hő leadással. A használati melegvíz villanybojler segítségével biztosított a konyhákban és a mosdókban.
Az épület teljeskörűen klimatizált.
Az irodaház elektromosenergia ellátásába a tetőre telepített napelemek is jelentősen besegítenek.
A homlokzati nyílászárók kétrétegű, hőszigetelő üvegezésű, műanyag tokozatú ablakok és bejárati ajtók. A belső nyílászárók fa szerkezetűek.
Az irodaházban riasztórendszer és tűzjelző rendszer van beépítve.

Az épület alapozása beton és vasbeton sávalappal készült. A függőleges teherhordó szerkezet kézi falazóelemekből, téglából épült. A vízszintes teherhordó szerkezet monolit vasbeton és E-generációs födém. A tetőszerkezet faszerkezetű nyeregtető és lapostető. A tető cserépfedéssel és Lindab lemezzel van fedve. Az épület homlokzata vakolt és színezett, helyenként dísztéglával burkolt.
Az épület állapota újszerű.

Az elektromos hálózat, a vezetékes víz, a csatorna, vezetékes gáz közmű hálózatra csatlakozik.

Telek területe 2.249 m2, az irodaház hasznos alapterülete: 951 m2

A századforduló körüli években épült kisebb lakóházak mellett az elmúlt évtizedekben társasházak, irodaházak, kereskedelemi létesítmények egyaránt épültek a környéken. 2-3 perces sétára Tesco Express, étterem, gyógyszertár, kávézó, orvosi rendelő, benzinkút, fodrász található.
A közterületen a parkolás megengedett, nem fizető parkolási övezet.
Tömegközlekedési ellátást több BKK buszjárat és a Szentendrére közlekedő H5 jelzésű HÉV járatai biztosítanak. A megállók az ingatlantól 50-100 méterre találhatók.

Az ingatlan per- és tehermentes.

Az irodaházat előre egyeztetett időpontban lehet meg tekinteni.

Tovább olvasom expand_more
Térkép III. kerület, Szentendrei út
BKK megállók a közelben
HÉV
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Ellenőrzött Partner Ellenőrzött Partner
phone +36 20 968
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch