Gödöllő, Ipari park Eladó raktárhelyiség
Alapterület 15000 m2
Telekterület 30000 m2
Azonosító: 33674092
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 517 Felfedés
Eladó raktárhelyiség
Emelet nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Emelet nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Budapest keleti felén, attól kb. 20 km távolságra az M3-as és az M0-s autópálya közvetlen közelében eladásra kínálok egy igen magas műszaki tartalommal rendelkező logisztikai központot.

A logisztikai központ, teljesen önálló egységet alkot egy korábban komplex gyártói és logisztikai elosztó központ együttesből, mely külön kerül eladásra.

Az épület újszerű állapotban van, klimatizált és minőségi irodák is kialakításra kerültek. Az épülethez tartozó területen kamionparkolók, kamiondokkolók lettek kialakítva a mai kor logisztikai igényei szerint. Az épület irodákkal együtt összesen 15.000 m2, csarnok belmagassága 8-15m melyben 12m magasságig lehetséges a polcrendszeren való raklapos tárolás. Ehhez szükséges, magas rakodásra alkalmas targoncák is az ingatlan vételárát képezik.

Az eredeti korábban még egy egységet képező, összesen 6,5Ha területen minden igényt kielégítő energia ellátás kiépítésre került, mely pl. saját áramellátó központot saját kutakat és egyéb feltételeket is biztosít amennyiben nem csak logisztikai célra szeretnék hasznosítani hanem akár gyártói tevékenységre.

További részletekért kérem keressen elérhetőségeimen, készséggel állok rendelkezésére.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Gödöllő, Ipari park
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 517
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch