Dörgicse, Alsódörgicse Eladó külterületi telek
Telekterület 31116 m2
Közvetítői azonosító: COM M246297 Azonosító: 33650957
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 406
Eladó külterületi telek
Beépíthetőség 3%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Beépíthetőség 3%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Leírás

Eladó Dörgicsén, egy lenyűgöző telek, amely gyönyörű 360 fokos panorámával büszkélkedhet. A terület kiterjedése 3 hektár, melyen szőlőültetvény található. A panoráma látványa magával ragadó, hiszen csodálatos kilátás nyílik a Balatonra és a környező tájra.
A telken lehetőség nyílik egy gyönyörű lakó-, vendéglátó- vagy gazdasági épület megépítésére. A képek között található egy látványterv az esetleges épülethez ami harmonikus a telek környezetével.
A terület ideális választás lehet azoknak, akik szeretnének elvonulni a természet közelségébe és élvezni a nyugalmat és a csendet. A széles terület lehetőséget nyújt számos tevékenységre, legyen az szőlőtermesztés, mezőgazdasági munka vagy egyszerűen a természeti szépségek felfedezése.


Az ingatlan rendkívül ígéretes befektetési lehetőséget kínál, hiszen számos lehetőség rejlik a területben. A szőlőültetvények és a lenyűgöző panoráma ideális alapot nyújtanak egy borászat létrehozásához. Képzelje el, hogy saját boraival gazdagíthatja a régió gasztronómiai kínálatát, és vendégeinek lenyűgöző borélményt nyújthat.
Emellett a telek lehetőséget ad vendéglátóegység vagy szálláshely kialakítására is. A panorámás kilátás és a természet közelsége varázslatos környezetet teremt a vendégek számára. Akár egy elegáns étterem vagy egy bájos panzió építését tervezi, ez az ingatlan minden igényt kielégít.
Egy ilyen multifunkcionális létesítmény nagyszerű lehetőségeket rejt a turizmus és a vendéglátás terén. A Dörgicse közelében található ingatlan ideális választás lehet azoknak, akik szeretnék kiaknázni a régió turisztikai potenciálját és a természeti szépségek által nyújtott előnyöket.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Dörgicse, Alsódörgicse
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 406
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch