Kaposvár, Kisivánpuszta Eladó egyéb ipari ingatlan
Alapterület 571 m2
Telekterület 30683 m2
Azonosító: 33555652
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 28 522
Eladó egyéb ipari ingatlan
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

7400 Kaposvár, Kisiván puszta (Kaposvár külterület 0287/1 hrsz)

Az ingatlan irányára: 38.500.000, - Ft

Az ingatlan leírása:

Az ingatlan Somogy vármegyében Kaposvár ÉK-i részén az ún. Kisiván pusztán található, jellemzően mezőgazdasági ingatlanközvetlen közelében. Az ingatlan szomszédságában nagy kiterjedésű napelem park található. Az ingatlan infrastrukturális ellátottsága alacsony szintű, elektromos ellátottság biztosított, szennyvízgyűjtés zárt tárolóba történik, egyéb közművel nem rendelkezik. A telek kerítéssel kerített, sík felszínű. Az ingatlanon két felépítmény található. Az északi részen több helyiségből kialakított raktár található. A raktártól délre szociális épület áll. Az épületek hagyományos módon épültek, tégla falazatúak, magastetős, cserép és síklap fedéssel ellátottak, homlokzati megjelenésükben földszintes kialakításúak. Az épületek avult állapotúak. Az ingatlan alapterülete 30683 m2.

Az ingatlan két alkalommal, az alább megjelölt kapcsolattartóval való közvetlen egyeztetést követően tekinthető meg, ahol az esetlegesen felmerülő kérdésekre is válaszolunk:
•Polgár Zsoltné (Részletes felhívás I. pontja szerint)
•Mayer László (Részletes felhívás I. pontja szerint)

Az ingatlan értékesítésére a MATE székhelyén lefolytatott nyílt és személyes árverés útján kerül sor. Az árverésen az a természetes személy vagy átlátható szervezet vehet részt, aki zárt borítékban postai úton, elektronikus úton, aláírva, szkennelve vagy személyesen az ingatlan vételére irányuló, vételár megajánlást is tartalmazó ajánlatot nyújtott be. A vételár ajánlat lehet az irányárnál kisebb mértékű is. Az ekként megajánlott árak közül a legmagasabb lesz a kikiáltási ár. Licitálni bármely vételi ajánlatot benyújtónak joga van, függetlenül attól, hogy a vételi ajánlata a legmagasabb volt -e vagy sem. A licit 100.000 Ft-os licitlépcsőkkel történik.

A vételi ajánlat benyújtásának postacíme:

Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
Jogi és Közbeszerzési Igazgatóság
Gödöllő
Páter Károly u. 1.
2100

A személyesen történő benyújtás helye:

Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
MGI B épület iroda
Gödöllő
Tessedik Sámuel u. 4.
2100

Az elektronikus úton történő benyújtás e-mail címe:


A vételi ajánlat postai beérkezésének határideje: 2023. december 11.
A vételi ajánlat személyes leadásának és elektronikus beérkezésének határideje:
2023. december 12., 12:00 óra

A borítékra kérjük írja rá, hogy „ingatlan vételi ajánlat Kaposvár 0287/1 hrsz”

Az árverés időpontja: 2023. december 13., 10:40 órakor

Árverés helye: Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
Kaposvári Campus
7400 Kaposvár, Guba Sándor u. tárgyaló

Az ingatlan értékesítésére vonatkozó „Részletes Felhívás”, amely tartalmazza az értékesítés pontos feltételeit és szabályait az Egyetem honlapján az Egyetemünkről fül alatt az Ingatlanértékesítések menüpontban érhető el. Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a hirdetés vagy a „Részletes Felhívás” szövegének esetleges módosítása esetén az aktuális dokumentum-verzió a oldalon található.

Az ajánlat benyújtásával az ajánlattevő teljeskörűen elfogadja a „Részletes Felhívásban” meghatározott értékesítési feltételeket, illetve szabályokat!

Az ingatlanhirdetés tartalmának téves értelmezéséből eredő károkért és az esetleges szám-, és adatelírásokért a MATE felelősséget nem vállal.

Tovább olvasom expand_more A(z) Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem weboldala open_in_new
download
Pályázati anyag/hirdetmény letöltése
pdf, 238 KB
Térkép Kaposvár, Kisivánpuszta
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 67,43 ezer Ft/m²
Kaposvár 124,10 ezer Ft/m²
Somogy megye 124,10 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 28 522
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch