Kaposvár, Toponár-Deseda Eladó egyéb ipari ingatlan
Alapterület 1300 m2
Telekterület 104909 m2
Azonosító: 33497247
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 28 522 Felfedés
Eladó egyéb ipari ingatlan
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Kaposvár külterület, Új-Zarany (Kaposvár 0481/19 hrsz)

Az ingatlan irányára: 43.500.000 Ft

Az ingatlan leírása:

Az ingatlan Somogy megyében Kaposváron a központtól ÉK-re található Toponár településrész külterületén. A település infrastrukturális ellátottsága megfelelő. Az ingatlan szilárd burkolatú útról közvetlenül megközelíthető a Kaposvár-Toponár összekötő útról leágazó útról, az ún. „Új-Zarany” -ban. A közelben található az ún. Füredi-domb és a Deseda-tó. Az ingatlan jelenleg használaton kívül áll, korábban a szomszédos állattartó telephely szennyvíztisztítását biztosította.

Az ingatlan az ingatlan-nyilvántartásban két alrészleten van nyilvántartva. A D-i része („a” alrészlet) kivett ipartelep megnevezéssel szerepel, amelyen természetben rossz műszaki állapotú, bontandó épület áll – az alrészlet területe 6235 m2 nagyságú. Az ingatlan É-i része („b” alrészlet) fás terület, melyen egykoron szennyvíztisztító és derítő volt – az alrészlet területe 9 ha 8674 m2 nagyságú.

Az ingatlan két alkalommal, az alább megjelölt kapcsolattartóval való közvetlen egyeztetést követően tekinthető meg, ahol az esetlegesen felmerülő kérdésekre is válaszolunk:

•Polgár Zsoltné (Részletes felhívás I. pontja szerint)
•Mayer László (Részletes felhívás I. pontja szerint)

Az ingatlan értékesítésére a MATE székhelyén lefolytatott nyílt és személyes árverés útján kerül sor. Az árverésen az a természetes személy vagy átlátható szervezet vehet részt, aki zárt borítékban postai úton, elektronikus úton, aláírva, szkennelve vagy személyesen az ingatlan vételére irányuló, vételár megajánlást is tartalmazó ajánlatot nyújtott be. A vételár ajánlat lehet az irányárnál kisebb mértékű is. Az ekként megajánlott árak közül a legmagasabb lesz a kikiáltási ár. Licitálni bármely vételi ajánlatot benyújtónak joga van, függetlenül attól, hogy a vételi ajánlata a legmagasabb volt -e vagy sem. A licit 100.000 Ft-os licitlépcsőkkel történik.

A vételi ajánlat benyújtásának postacíme:

Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
Jogi és Közbeszerzési Igazgatóság
Gödöllő
Páter Károly u. 1.
2100

A személyesen történő benyújtás helye:

Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
MGI B épület iroda
Gödöllő
Tessedik Sámuel u. 4.
2100

Az elektronikus úton történő benyújtás e-mail címe:


A vételi ajánlat postai beérkezésének határideje: 2023. december 11.

A vételi ajánlat személyes leadásának és elektronikus beérkezésének határideje:
2023. december 12., 12:00 óra

A borítékra kérjük írja rá, hogy „ingatlan vételi ajánlat „Kaposvár 0481/19 hrsz”
Az árverés időpontja: 2023. december 13., 10:00 órakor
Árverés helye: Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
Kaposvári Campus
7400 Kaposvár, Guba Sándor u. tárgyaló

Az ingatlan értékesítésére vonatkozó „Részletes Felhívás”, amely tartalmazza az értékesítés pontos feltételeit és szabályait az Egyetem honlapján az Egyetemünkről fül alatt az Ingatlanértékesítések menüpontban érhető el. Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a hirdetés vagy a „Részletes Felhívás” szövegének esetleges módosítása esetén az aktuális dokumentum-verzió a oldalon található.

Az ajánlat benyújtásával az ajánlattevő teljeskörűen elfogadja a „Részletes Felhívásban” meghatározott értékesítési feltételeket, illetve szabályokat!

Az ingatlanhirdetés tartalmának téves értelmezéséből eredő károkért és az esetleges szám-, és adatelírásokért a MATE felelősséget nem vállal.

Tovább olvasom expand_more A(z) Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem weboldala open_in_new
download
Pályázati anyag/hirdetmény letöltése
pdf, 235 KB
Térkép Kaposvár, Toponár-Deseda
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 33,46 ezer Ft/m²
Kaposvár 124,10 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 28 522
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch