Nadap, Kenderföldi út Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 806 m2
Azonosító: 33386579
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 291 Felfedés
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség 30%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz telken belül
Csatorna telken belül
Beépíthetőség 30%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz telken belül
Csatorna telken belül
Leírás

Nadapon a Kenderföldi utcában csendes, nyugodt környezetben, a Velencei-tó közelében, 806m2-es, összközműves építési telek eladó. Az ingatlan a zsákutca utolsó telke, ezáltal forgalommentes és kiváló a parkolási lehetőség a telek bejáratánál. U alakban be lett kerítve, az utcafront felöli oldal nyitott maradt, hogy az esetleges építkezés folyamán kényelmesen, nagy autókkal is meg lehessen fordulni.

Minden közművet bevezettettünk, az alábbiak szerint, melynek össz költsége 5 780 000 Ft-ba került: víz-szennyvíz, gáz, áram (3x25A) a telken belül, vízóra aknával, 1db kerti csappal, új Hensel szekrénnyel (napelem is köthető rá), valamint tűzcsap található az ingatlan bejáratánál. A telek sík, szinte lejtésmentes, talajmechanikai vizsgálat alapján szilárd és sziklamentes, a felszíni talaj teherhordásra alkalmas, tehát az esetleges alapozási munkák könnyedén, általános technológiával elvégezhetőek. A ingatlannak mind a fekvése (dél-nyugati), mind a méretei (42,7mx18,9m) ideálisak egy élhető otthon megteremtésére, tágas kerttel, garázzsal, stb. A maximális beépíthetőség 30% (242m2), valamint tetőteres ház is építhető rá. A telken található egy 10m2-es boros pince is.

Az ingatlan elhelyezkedése a csendes környezettől függetlenül frekventáltnak mondható, központi helyen fekszik: a buszmegálló 200m, élelmiszerbolt 400m, Nadapi Kerekerdő óvoda 650m, Kápolnásnyéki Vörömarty Mihály Általános Iskola és Gimnázium 6km, M7-es autópálya feljáró 3,1km, Bencehegyi Spar 2,7km, Velencei-Tó Északi strand 4km, Velence Korzó 5,3km, McDonald's 3km, valamint Budapest autóval 32 perc, Székesfehérvár 17 perc, míg a Balaton 37 perc alatt megközelíthető.

A megtekintés hétköznap és hétvégén is lehetséges. Az ingatlant magánszemélyként hirdetem, közvetítők kérem ne keressenek.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Nadap, Kenderföldi út
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 291
Kérj egyedi kedvezményes lakáshitel ajánlatot hitelszakértő partnereinktől
Money Network
Kelemen Mónika
Kelemen Mónika Megnézem Megnézem
Money Network
Abai-Nagy Lászlóné
Abai-Nagy Lászlóné Megnézem Megnézem
Money Network
Németh Zoltán
Németh Zoltán Megnézem Megnézem
Money Network
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch