Alsóörs, Veszprém megye Étterem, vendéglő bérleti joga átadó
Alapterület 219 m2
Közvetítői azonosító: COM 2167 Azonosító: 33344630
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 421 Felfedés
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Étterem, vendéglő bérleti joga átadó
Légkondicionáló van
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló van
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Páratlan lehetőség a BALATONFÜREDI CASANETWORK IRODA kínálatban!


Eladásra kínáljuk a kiváló adottságokkal bíró, közel 20 éve működő ALSÓÖRSI STRAND VENDÉGLŐT és a hozzá tartozó, 2021 tavaszán újonnan kiépített lángosozót, a LÁNGOS MÁGUST.

Az alsóörsi strandon üzemelő, 2021 nyarán felújított önkiszolgáló étterem + a 2021 nyarán külön kialakított lángosos 7 éves (2029 után az önkormányzatnál meghosszabbítható) bérleti joga, teljes berendezéssel és elégedett, visszatérő vendégkörrel eladó! Jelenleg az egész éves ételkiszállítás kiépítése zajlik, ami szintén nagy potenciált rejteget magában!


A kétszintes épület földszintjén helyezkedik el az étterem és annak egyéb helységei, mint konyha, húselőkészítő, zöldségelőkészítő, száraz áru raktár, hűtőkamra, fehér-mosogató, fekete mosogató, takarítószerraktár, személyzeti tusoló, személyzeti wc-k és az étteremtől külön, önállóan működő lángosos is. A földszinten ezenkívül még 2 lakószoba is található, melyek igény szerint raktárrá alakíthatóak. Az étterem a sétány felől is rendelkezik bejárattal, valamint tartozik hozzá 3 db parkoló hely is.

Az emeleten egy inverteres klímával légkondicionált 3 hálószobás (+ nappali, konyha és fürdőszoba) lakás helyezkedik el, amely szintén 2021 nyarán került felújításra, és tökéletesen szolgál 10-12 ember elszállásolására.

A felújítás során az eszközpark korszerűsítésére is sor került, mint például: 6 tálcás Rational kombisütő, beépített melegen-tartó pult, beépített vitrines hidegen-tartó pult, 6 rózsás gáztűzhely, 4 rózsás gáztűzhely, nagy teljesítményű gázzsámolyok, nagy teljesítményű fritőzök, lángossütő, dagasztógép, hűtők és fagyasztók, rozsdamentes GN edények, tálcamosó, stb., mely szintén a vételár részét képezi! A konyhai berendezések értéke körülbelül 10Mft. Az étteremhez egy a strandon lévő kb. 150 fős árnyékos terasz is tartozik, teljes bútorzattal.


A gyönyörűen karbantartott és folyamatos fejlesztés alatt álló alsóörsi strand az északi part egyik legkedveltebb strandoló helye, valamint 2022-ben a Balatoni Szövetség 5 csillagos minősítését is megkapta. A strandot rengeteg visszatérő vendég jellemzi, ahol túlnyomórészt büfék üzemelnek.


Az étterem rendelkezik minden a működéshez szükséges engedéllyel, mely más cégre átruházható.

Az igencsak kedvező feltételeknek köszönhetően az étterem és a lángosozó a bérleti jog vételárát hamar kitermeli. Az ingatlanra vonatkozó bérleti jog irányára 39Mft + ÁFA.


Amennyiben a BALATONFÜREDI CASANETWORK IRODA kínálatában lévő, 2167. számú ÉTTEREM felkeltette az érdeklődését, kérem, hívjon a megadott telefonszámon.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Alsóörs, Veszprém megye
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 421
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch