Székesfehérvár, Öreghegy Eladó egyéb üzlethelyiség
Alapterület 299 m2
Közvetítői azonosító: COM 872332 Azonosító: 32965347
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 70 329 Felfedés
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó egyéb üzlethelyiség
Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1981 és 2000 között
Emelet földszint
Légkondicionáló nincs
Rezsiköltség nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1981 és 2000 között
Emelet földszint
Légkondicionáló nincs
Rezsiköltség nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Székesfehérvár legnépszerűbb lakóövezetében, az Öreghegyen kínálom eladásra ezt a nemrég még óvodaként üzemelő, de eredetileg uszodának épült üzleti ingatlant. Elhelyezkedésének köszönhetően más több üzleti vállalkozás céljára is használható, mint például vendéglátás, egészségügy, oktatás, kozmetika, fitnesz, irodák stb. De befeketésnek is alkalmas, hiszen olcsón megvásárolható és könnyen kiadható ez az ingatlan.

Az épület egy 635 négyzetméteres telken fekszik. Jelenleg óvoda céljára van kialakítva. Eredetileg uszodaként üzemelt és ez a funkció és a szauna is visszaállítható, hiszen a medence fedése eltávolítható és ismét az eredeti funkció szerint tud működni.

A ház 1992-ben épült és 2015-ben történt az utolsó felújítás, átalakítás. A kivitelezés mindenhol minőségi anyagok felhasználásával történt. Mivel vigyáztak rá, ezért a jelenlegi állapotában még sokáig képes felújítás nélkül üzemelni.

A fűtés, nem régen cserélt, takarékos kondenzációs gázkazánnal történik. Helyiségenként a legideálisabb hőleadó berendezést alkalmazva. A közösségi terekben radiátorokat és padlófűtést alkalmazva, míg az egyéb helyiségekben radiátorokat.

A ház mellett térkövezett, fedett terasz is található. A rendezett udvaron szintén térkövezett járdákon lehet közlekedni. A ház előtt 3 autó parkolására alkalmas, saját parkoló található.

Elhelyezkedés szempontjából jó helyen van ez az épület. A városrész fizetőképes kereslete kiemelkedik a többi városrész közül, így üzleti célból ideális az elhelyezkedés. Az autópálya és a város is pár perc alatt elérhető autóval. Aki esetleg a tömegközlekedést választja annak is csak pár perces séta, hogy a közeli buszmegállók valamelyikét elérje.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: + Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Tovább olvasom expand_more A(z) Városi Ingatlaniroda weboldala open_in_new
Térkép Székesfehérvár, Öreghegy
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 301,00 ezer Ft/m²
Székesfehérvár 408,77 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 200-299 m² közötti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó üzlethelyiségek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 329 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch