Sátoraljaújhely, Ipartelep Eladó telek ipari hasznosításra
Alapterület 5026 m2
Telekterület 7339 m2
Közvetítői azonosító: COM 36 Azonosító: 32343571
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 332
Eladó telek ipari hasznosításra
Energiatanúsítvány nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Eladásra kínálunk Sátoraljaújhely déli, ipari parkjában egy 7339m2-es kiváló adottságú kivett ipartelepet a rajta lévő 5 db különféle funkciójú épülettel!
Az ingatlan a település forgalmas részén, az ipari parkban található. Közvetlen szomszédságában további gyárak, nagy nemzetközi cégek, és még rengeteg más vállalkozás telephelye található.
A közlekedés/szállítás szempontjából fontos főútvonal(37-es) illetve az elkerülő útvonal, valamint a vasútállomás az ingatlantól 100-200mre található. Posta, pénzintézet szintén 200m-en belül.
A telephely központi részét egy 4502m2-es háromszintes csarnok adja, mely irodaként, és raktárként is funkcionál. Állaga a tulajdonos által folyamatos karbantartásnak és felújításoknak köszönhetően kitűnő, így további külső-belső felújítást NEM igényel. 4 nagy teherlift is található benne! Az ár természetesen az épületeket is magába foglalja, így ezen csarnokon felül 4 másik kisebb épület tulajdonosa is lehet! A terület nagy része aszfaltozott, be van kamerázva, előtte murvás, sok férőhelyes parkoló található!
Az ingatlan PÁLYÁZATRA alkalmas!!!
A telephelyet jelenleg is egy nagy cég bérli.
Ha a leírtak alapján Ön már látja a befektetési lehetőséget az ingatlanban, hívjon és egyeztetünk a megtekintéssel kapcsolatban! Ipari ingatlan, csarnok, raktár beszámítása lehetséges!!!
Amennyiben Ön is rendelkezik eladó vagy kiadó ingatlannal, és szeretné, ha valóban kiemelt szakértelemmel, de NEM aranyáron foglalkoznának vele, kérem, hívjon bizalommal!
Megbízási szerződéseink már 1,5%-tól elérhetőek!
Luxinvest Hungary
„Autók és Ingatlanok egy helyen”

Tovább olvasom expand_more
Térkép Sátoraljaújhely, Ipartelep
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 332
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch