Helló, Sátoraljaújhely!

Sátoraljaújhely ingatlan.com-os oldala

Sátoraljaújhely fotója

Sátoraljaújhelyen keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Sátoraljaújhelyi statisztikák

Sátoraljaújhely irányítószáma: 3980

A grafikonon Sátoraljaújhely lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Sátoraljaújhely bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Kovács Julianna fotója

Kovács Julianna

3 éve az ingatlan.com-on

Kovács Julianna oldala
Sátoraljaújhely egy tipikusan zempléni város, alacsonyabban, illetve magasabban fekvő részekkel. Két részre oszthatjuk a várost: a főútvonal a választóvonal, amely mentén  a Belváros is elhelyezkedik. Ingatlanbefektetés szempontjából ez a legkiemelkedőbb városrész. 
Az ipari és kereskedelmi területek a város peremén találhatóak.
A határ közelsége napjainkban nagyon fontos az ingatlanbefektetés és a mindennapi bevásárlás szempontjából.
A határ irányában lévő déli városrészt keskeny utcák, nagypolgári stílusú kertes házak jellemzik, egy udvarban általában több család lakik. Társasházak is jelentős számban épültek a 1980-as – 1990-es évek között. 
A város északi része a Sátorhegy irányában magasodik fel a hegyre. Meseszép a kilátás a környező településekre és az Alföld északi részére. Ez a városrész is szépen fejlődik. Keskeny utcák, sűrűn egymás mellé épült házak sokasága jellemzi. Rossz időjárás esetén itt jelentős a csúszásveszély és nincs tömegközlekedés.
Sátoraljaújhely rendkívül dinamikusan fejlődő kisváros középiskolákkal, kórházzal , közintézményekkel, bevásárlóközpontokkal, benzinkutakkal.

Kovács Julianna tippjei:

A különböző városrészek között igen nagy az árkülönbség, a Belváros mindenképpen jó befektetés. Családoknak is ezt ajánlanám, mert minden, ami a család életéhez kell, megtalálható. Viszonylag közel van az óvoda, az iskola, az orvos.
Európában is egyedülálló, a nemrég megépült és folyamatosan bővülő sípálya és kötélpálya, amely várhatóan  jelentősen meg fogja emelni a közeli ingatlanok értékét.
  • Építészeti különlegességek
  • Szép belváros
  • Oktatási intézményekkel való ellátottság
  • Tiszta, gondozott utcakép
  • Megélhetési költségek
  • Munkalehetőségek helyben
További ingatlanosok a térségben

Sátoraljaújhely és környéke

Eladó ingatlanok Sátoraljaújhelyen

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch