Bezárás

Tápiószentmárton, Pest megye

Eladó általános mezőgazdasági ingatlan
Alapterület 180 m²
Telekterület 41 874 m²
Ár 46,9 millió Ft
  • Térkép
Urbán László
06 20 333 ···
Casanetwork Cegléd
Üzenetet küldök

Eladó általános mezőgazdasági ingatlan

A CASANETWORK CEGLÉD eladásra kínálja a 174601000 számú TÁPIÓSZENTMÁRTONI ISTÁLLÓT+SZOLGÁLATI LAKÁST NAGY TERÜLETTEL !

Az ingatlanok a település szélén találhatók csendes, hangulatos környezetben, országút mellett, patak partján, termálfürdőtől nem messze. Ha a tökéletes helyet keresi lovainak, vagy más nagyobb helyigényű fejlesztéseinek, akkor lehetséges, hogy megtalálta. A 180 m 2–es modern ISTÁLLÓ ÉPÜLET 1998-ban téglából épült, faszerkezetes födémmel, saválló aljzattal, önitatókkal, változtatható magasságú etetővályúkkal. Saját villanyórával, fúrt kúttal rendelkezik. Az épület jó állapotú, folyamatosan karbantartott és felújított. Az istálló alkalmas 18 ló vagy bármilyen más állat tartására. Az objektum kialakítása során figyelembe lett véve az állatok takarmányának tárolása, ebből adódóan a padláson sok minden elhelyezhető. Az istálló intenzíven nem volt használva, ezért alkalmas lehet más tevékenységre is, például nagy mennyiségű termény tárolására.

Az istállóhoz közvetlenül tartozik a hatalmas 41.874 M 2 MŰVELÉSI ÁG ALÓL KIVONT TERÜLET, amely jelenleg kaszálóként hasznosul. Fontos: ennek a területnek a megvásárlására – a kivett jelleg miatt - nem vonatkoznak a termőföldszerzésre érvényes korlátozások, azt szabadon bárki, így külföldi állampolgár is normál eljárásban megvásárolhatja.

A vételár részét képzi az istálló közelében található 1953-ban téglából épült 90 M2-es SZOLGÁLATI LAKÁS is. 1998-ban az épület teljesánál gépészete és a tető is ki lett cserélve. Ehhez a szolgálati lakáshoz tartozik 1.282 m2 bekerített udvar és kert gyümölcsfákkal. A lakás rendkívül jó állapotban van, karbantartása folyamatos volt. Komfort fokozatú. Infrastruktúra: villany központi vízvezeték, fúrt kút. Fűtése kandallóval történik. A közelmúltban új kerítés épült, a tetőszerkezeten esztétikai felújítás történt. Az épületbe lépve egy világos előszoba fogad. Onnan a közlekedőbe lépünk, amelyből a konyha, a nagyszoba és a fürdőszoba nyílik. A nagyszobából nyílik egy kisebb szoba. A szobák laminált padlósak, a többi helyiség kő burkolattal rendelkezik. A konyha végében egy spájz kapott helyet. Az ingatlan udvarán találhatók még tároló helyiségek illetve ólak állattartás céljából.

Az istálló a hozzá tartozó területtel külön is megvásárolható, ebben az esetben a vételár 34.9 M. A szolgálati lakás külön nem eladó.

Az ingatlanok megtekintése előre egyeztetett időpontban lehetséges!

Irodánk teljes körű segítséget tud nyújtani hitelekhez és az összes államilag finanszírozott családi támogatásokhoz! Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésre.

Amennyiben a 174601000 számú A CASANETWORK CEGLÉD által kínált ingatlan vagy bármely más kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, hogy hívjon a megadott telefonszámon. /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk!

CASANETWORK - Ingatlanban otthon vagyunk!

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 333 ···
Üzenetet küldök