Bezárás

12. kerület, Krisztinaváros

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 91 m²
Ár 75 millió Ft
  • Térkép
Fricz Patrik
06 70 716 ···
Otthon Centrum - Gellért tér I.
Üzenetet küldök

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota felújított
Emelet nincs megadva
Rezsiköltség 13 000 Ft/hó
Kiválló elhelyezkedésű üzlethelység mitöbb kiválló befektetés

A 12, kerület egyik legfrekventáltabb közlekedési csomópontjától a Déli pályaudvartól két lépésnyire, felújíttott, utcafrontos két bejárattal rendelkező földszinti üzlethelyiség eladó.

Az üzlethelység két részre van osztva és mindkét rész bérbe van adva, így befektetésnek is kiválló választás lehet. - 10% körüli hozam!

A képeken látott állapothoz képest már megtörtént a nyílászárók, burkolatok cseréje, elektromos vezetékek áthúzása, műanyag ablakokat és ajtókat kapott az ingatlan . A tulaj

A jó közlekedési adottságokkal rendelkező ingatlan alkalmas irodának, vendéglátó egységnek, üzletnek, raktárnak, masszázsszalonnak, kozmetikai szalonnak stb. egyaránt.

A 91 nm-es ingatlan előnye, hogy teljesen ketté választható,illetve opcionálisan legalább 100 nm-es pince is megvásárolható hozzá a társasháztól.-vagy örök bérleti joggal bérelhető, bővíthető.

A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, a közelben számos buszmegálló, villamos megálló illetve a Déli pályaudvar található, így megközelítése, mind autóval, mind tömegközlekedési eszközökkel is nagyon könnyű. Az elhelyezkedése abból a szempontból is rendkívül előnyös, hogy az Országos Onkológiai Intézet mellett fekszik, így óriási nagy forgalom van a közelében, amit üzleti szempontból szintén ki lehetne használni.

Közös költség 13.000

Érdeklődés esetén keressen bizalommal!

Kapcsolat a hirdetővel

Otthon Centrum - Gellért tér I.
Az iroda összes hirdetése
06 70 716 ···
Üzenetet küldök