Helló, Vonyarcvashegy!

Vonyarcvashegy ingatlan.com-os oldala

Vonyarcvashegy fotója

Vonyarcvashegyen keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Vonyarcvashegyi statisztikák

Vonyarcvashegy irányítószáma: 8314

A grafikonon Vonyarcvashegy lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Vonyarcvashegy bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Szlovacsek Anita fotója

Szlovacsek Anita

15 éve az ingatlan.com-on

Szlovacsek Anita oldala
Vonyarcvashegy a Balaton és a Keszthelyi-öböl egyik legszebb és legkedveltebb nyaralóhelye, csodás panorámával, vendégszerető, kedves helyi lakosokkal. 
Keszthely 6 km, Hévíz 10 km távolságra van a településtől. 

Az infrastruktúra kiváló, üzletek, orvos, gyógyszertár, éttermek, minden fontosabb dolog megtalálható, amire szükség van.

Nagyon kedvelt a vonyarcvashegyi - többszörösen díjnyertes - Lido strand, amely hatalmas zöld területtel, rengeteg fával és gyermekbarát, modern játszóterekkel rendelkezik.

A Vonyarc Marina hajó- és yachtkikötőben hajók és kikötőhelyek bérelhetőek. A hely éttermével és számtalan szolgáltatásával is várja a település lakóit és a turistákat. 

Vonyarcvashegy sokféle lehetőséget kínál a természet és sportolás szerelmeseinek, lehet kerékpározni, csónakázni, vízisízni, szörfözni. 

A közeli erdőkben és hegyekben több értékes turistaútvonal és kilátó, valamint egy fénykereszt is található.

A községben egész évben érdekes programokkal várják a helybélieket és a turistákat.
A legjelentősebb vonyarci program a minden nyáron megrendezésre kerülő Bor- és Csemegeszőlő Fesztivál, ahol a koncertek, a néptáncbemutatók mellett a helyi borászok kínálják kiváló boraikat. Ez bizonyítéka annak, hogy még ma is ápolják Vonyarc szőlőművelési és borászati hagyományait.
 
A település látnivalói közül a legismertebb a - 2023 nyarán nagyon szépen felújított - Szent Mihály Fogadalmi Halászkápolna, amely Európában egyedülálló.

A kulturális életet az Imre István Szeretetszínház előadásai is színesítik.

Szlovacsek Anita tippjei:

A települést a fiatalabb és idősebb korosztálynak is egyaránt ajánlom állandó lakóhelyül.

Érdekessége és változatossága az itteni életnek, hogy az év nagy részében csend és nyugalom, nyáron pezsgő balatoni élet jellemzi.

Nyaralótulajdonosként is színes, változatos életet élhetünk Vonyarcvashegyen. Egyre többen alakítják korábbi nyaralójukat egész évben lakható ingatlanná, szívesen élik itt az életüket.

A településen vízparti- és balatoni panorámával rendelkező ingatlanok egyaránt megtalálhatóak.
Ezt a két ingatlan típust magasabb áron kínálják eladásra a tulajdonosaik, de befektetésnek is értékesebbek.
  • Zöld területek mennyisége
  • Turisztikai látványosságok
  • Biztonságos kerékpáros közlekedés
  • Építészeti különlegességek
  • Munkalehetőségek helyben
  • Pezsgő belvárosi élet
További ingatlanosok a térségben

Vonyarcvashegy és környéke

Eladó ingatlanok Vonyarcvashegyen

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch