Tiszabezdéd, Külterület 059/59 hrsz. Eladó termőföld, szántó
Telekterület 6647 m2
Azonosító: 32877169
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Ingatlanközvetítők megkeresését is szívesen fogadom!
phone +36 1 247
Leírás

Eladó- vagy cserélhető Tiszabezdéd külterület 059/59 földes utón megközelíthető 6647 m2 alapterületű szántó.
Kat. tiszta jövedelme: AK. 9.18
Koronás besorolású!


vagy cserélhető gépjárműre minden ,megoldás érdekel!! hívjon sok minden érdekel.
A megye északi peremvidékén fekszik, a Tisza bal partján, a szlovák határ közvetlen közelében, és alig néhány kilométerre délre Magyarország, Szlovákia és Ukrajna hármashatárától.

A szomszédos települések: észak felől Győröcske, észak-északkelet felől Záhony, északkelet felől Zsurk, kelet felől Tiszaszentmárton, délkelet felől Eperjeske, dél-délkelet felől Mándok, dél felől Tuzsér, délnyugat felől (a Tisza túlpartján) pedig Zemplénagárd.

Északnyugat felől a Szlovákiához tartozó Kistárkány (Malé Trakany) és Nagytárkány (Veľké Trakany) a két legközelebb fekvő település (ugyancsak a Tisza túlsó partján), bár úgy tűnik, hogy csak utóbbi nevezhető ténylegesen szomszédjának is.

A település területén végighúzódik, dél-északi irányban a 4-es főút, ez a legfontosabb közúti megközelítési útvonala Nyíregyháza-Kisvárda, továbbá az ország távolabbi részei, illetve Záhony felől is. A főút mai nyomvonala azonban már nyugat felől elkerüli Tiszabezdéd lakott területeit, a korábban a belterületen is végig vezető nyomvonal jelenleg a 4147-es útszámozást viseli mellékútként. Érinti a települést még a 4145-ös út is.

A hazai vasútvonalak közül a települést a MÁV 100-as számú Szolnok–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony-vasútvonala érinti, amelynek egy megállási pontja van itt. Tiszabezdéd megállóhely a belterület északnyugati szélén helyezkedik el, a 4147-es út és a vasút kereszteződésénél. A község keleti részében nagy számú ipari és rakodóvágány húzódik, melyek a MÁV 111-es számú Mátészalka–Záhony-vasútvonalához tartoznak, de maga a 111-es vonal nem lép be Tiszabezdéd területére.

sürgős

Tovább olvasom expand_more
Térkép Tiszabezdéd, Külterület 059/59 hrsz.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 1 247
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch