Helló, Szentgotthárd!

Szentgotthárd ingatlan.com-os oldala

Szentgotthárd fotója

Szentgotthárdon keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Szentgotthárdi statisztikák

Szentgotthárd irányítószáma: 9970

A grafikonon Szentgotthárd lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Szentgotthárd bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Szentgotthárd egy festői kisváros Nyugat-Magyarországon, Vas megyében. 
A város gazdag történelmi múlttal rendelkezik, amelynek látnivalói közé tartozik a Szentgotthárdi Szabadtéri Néprajzi Múzeum és a Felső-Rábavidéki Múzeum.

A város barátságos és vendégszerető, ahol az emberek közösségi élete élénk, és ahol számos étterem és kávézó várja az idelátogatókat. A közlekedési hálózat jól kiépített, így az utazás a városban és azon kívül is könnyen megoldható.

Szentgotthárd és környéke számos lehetőséget kínál a munkavállalóknak. A város ipari parkja és a környékbeli vállalkozások sok munkahelyet teremtenek, különösen az autóiparban, a gépiparban és az élelmiszeriparban.
A közelben található ausztriai régiókban - például Grazban és Burgenlandban - is sokan vállalnak munkát.
Szentgotthárdon több különféle sportot is - pl.: foci, kézilabda, úszás stb. - kipróbálhatnak az aktív életmód kedvelői. A városban több sportegyesület is működik, amelyekben lehetőség van a különböző sportágak űzésére, emellett rendszeresek a sportesemények.
Nyáron zenei fesztiválokon kapcsolódhatnak ki a város lakói.

Fiatal párok számára a Belvároshoz közel eső területek vagy az újabb fejlesztések központi helyei lehetnek vonzóak, ahol könnyen elérhetőek az üzletek, éttermek és szórakozási lehetőségek - mint pl.a színház.
De a Belváros a gyermekes családoknak és az idősebbeknek is ajánlható - a kertvárosi, nyugodt, csendes részek mellett -, mert az általános iskolák, a gimnázium, a hivatal, a gyógyszertárak, a kórház is ezen a részen vannak.

Az eladó ingatlanok árát illetően, jelenleg a következő átlagárakra lehet számítani Szentgotthárdon:
a kisebb lakások ára általában 15-65 millió -, a családi házak ára 20-90 millió, a telekárak 2-15 millió forint körül vannak attól függően, hogy az ingatlan milyen állapotban van, illetve az ingatlan vagy a telek milyen méretű és milyen területen található.
Fontos megjegyezni, hogy az ingatlanárak változóak, és a fenti árak csak általános tájékoztatást nyújtanak.
  • Szép belváros
  • Munkahelyek a közelben
  • Kellő vonzerő fiatalok számára is
  • Játszóterek mennyisége, minősége
  • Pezsgő belvárosi élet
További ingatlanosok a térségben

Szentgotthárd és környéke

Eladó ingatlanok Szentgotthárdon

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch