Bezárás

Szabadkígyós, MÁV-tanyák

Eladó családi ház
Alapterület 500 m²
Telekterület 36 000 m²
Szobák száma 6 + 7 fél
500 000 € 155 millió Ft
  • Térkép
06 70 599 ···
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1981-2000 között
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés egyéb kazán, házközponti
Légkondicionáló van
Rezsiköltség 50 000 Ft/hó
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC külön és egyben is
Kilátás kertre néző
Tetőtér beépített
Pince nincs
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Alkalmas kalandpark kialakításához, vállalati üdülő, lovas tanya, vadászház, oktatóközpont, nyugdíjas, vagy szenvedélybeteg gondozóház kialakításához, ifjúsági szervezetek táborhelyének, nagycsaládosok üdültetéséhez. Mintagazdaság létesítésére-gazdálkodás-képzéshez, árva gyerekek otthonának, szociális központnak, egyéb nagy területet igénylő vállalkozásnak, vagy több generációs családi háznak.
Már bevezetett falusi turizmus, vendégfogadás, üdültetés, a horgászat mint szolgáltatás működik a szálláshely mellett.
Az aszfaltozott közútról bekanyarodva a ház parkolójába jutunk, mely betonozott, ~ 600 m2 területű. Busz és kamion számára is megfelelő parkolást biztosít. Ide kapcsolódik a 100 m2 területű garázs, mely 3 helyiségből áll. Egyik helyiségben helyezkedik el az automata Carborobot kazán, mely a ház fűtését biztosítja, illetve a ház vízellátását biztosító helyi vízmű, valamint a villanyfűtési lehetőséget biztosító berendezés, és egy kocsi beállásához megfelelő hely még marad. A másik garázs szerelőaknás, műhelynek kialakított
A telek 24.000 m2, (+ 12.000 m2) mely sík terület, lakóház, udvar, és szántó besorolású, tehermentes bejegyzéssel. A telek parkosított, jellemzően gyepes terület, de sok az akác és az örökzöld. A terület 2 oldalon drótkerítéssel, másik 2 oldalon szintkiemeléssel határolt.
A ~5000 m2 mesterségesen kialakított halastó természetes élőhelyet teremt a telepített, és már helyben szaporult halállománynak. A tó környéke horgászásra kialakított, stégekkel, világítással, wc-vel, tűzrakó helyekkel, asztalokkal gyermekjátszókkal. A játszótér mögött található egy mini-golf pálya, mely több éve nem működtetett, elhanyagolt, felújításra szorul.
A tó mellett helyezkedik el a 200 m2 alapterületű klubház, melyben klíma, büfé kiszolgáló rész, a fogyasztó térrel, illetve billiárd terem billiárd asztallal.
A horgásztó és a lakóház között található kb. 6000 m2 gyepes terület, mely udvari világítással, és vízellátással biztosított, sátorozási terület lehet. Emellett van kialakítva a kb. 3000 m2 lekerített baromfiudvar, kacsafürdető tóval, szélturbinás víznyerő kúttal.
A lakóház 3 szintből áll; földszint, első szint, és padlástér. az ingatlan teljes berendezéssel, gépekkel, használati tárgyakkal együtt eladó, így azonnal használatba vehető. A bútorzat használt, de megkímélt. Az árban minden benne van, a mosogató szivacstól a fűnyíró traktorig.
Gyula város 12km, Békéscsaba 8 km.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 599 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk