Szabadkígyós, MÁV-tanyák Eladó családi ház
Alapterület 500 m2
Telekterület 36000 m2
Szobák 9 + 3 fél
Azonosító: 25226892
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 599
Eladó családi ház
Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1981 és 2000 között
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés egyéb kazán, házközponti
Légkondicionáló van
Rezsiköltség 50 E Ft
Akadálymentesített igen
Fürdő és wc külön és egyben is
Kilátás kertre néz
Tetőtér beépített
Pince nincs
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1981 és 2000 között
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés egyéb kazán, házközponti
Légkondicionáló van
Rezsiköltség 50 E Ft
Akadálymentesített igen
Fürdő és wc külön és egyben is
Kilátás kertre néz
Tetőtér beépített
Pince nincs
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Leírás

Alkalmas kalandpark kialakításához, vállalati üdülő, lovas tanya, vadászház, oktatóközpont, nyugdíjas, vagy szenvedélybeteg gondozóház kialakításához, ifjúsági szervezetek táborhelyének, nagycsaládosok üdültetéséhez. Mintagazdaság létesítésére-gazdálkodás-képzéshez, árva gyerekek otthonának, szociális központnak, egyéb nagy területet igénylő vállalkozásnak, vagy több generációs családi háznak.
Már bevezetett falusi turizmus, vendégfogadás, üdültetés, a horgászat mint szolgáltatás működik a szálláshely mellett.
Az aszfaltozott közútról bekanyarodva a ház parkolójába jutunk, mely betonozott, ~ 600 m2 területű. Busz és kamion számára is megfelelő parkolást biztosít. Ide kapcsolódik a 100 m2 területű garázs, mely 3 helyiségből áll. Egyik helyiségben helyezkedik el az automata Carborobot kazán, mely a ház fűtését biztosítja, illetve a ház vízellátását biztosító helyi vízmű, valamint a villanyfűtési lehetőséget biztosító berendezés, és egy kocsi beállásához megfelelő hely még marad. A másik garázs szerelőaknás, műhelynek kialakított
A telek 24.000 m2, (+ 12.000 m2) mely sík terület, lakóház, udvar, és szántó besorolású, tehermentes bejegyzéssel. A telek parkosított, jellemzően gyepes terület, de sok az akác és az örökzöld. A terület 2 oldalon drótkerítéssel, másik 2 oldalon szintkiemeléssel határolt.
A ~5000 m2 mesterségesen kialakított halastó természetes élőhelyet teremt a telepített, és már helyben szaporult halállománynak. A tó környéke horgászásra kialakított, stégekkel, világítással, wc-vel, tűzrakó helyekkel, asztalokkal gyermekjátszókkal. A játszótér mögött található egy mini-golf pálya, mely több éve nem működtetett, elhanyagolt, felújításra szorul.
A tó mellett helyezkedik el a 200 m2 alapterületű klubház, melyben klíma, büfé kiszolgáló rész, a fogyasztó térrel, illetve billiárd terem billiárd asztallal.
A horgásztó és a lakóház között található kb. 6000 m2 gyepes terület, mely udvari világítással, és vízellátással biztosított, sátorozási terület lehet. Emellett van kialakítva a kb. 3000 m2 lekerített baromfiudvar, kacsafürdető tóval, szélturbinás víznyerő kúttal.
A lakóház 3 szintből áll; földszint, első szint, és padlástér. az ingatlan teljes berendezéssel, gépekkel, használati tárgyakkal együtt eladó, így azonnal használatba vehető. A bútorzat használt, de megkímélt. Az árban minden benne van, a mosogató szivacstól a fűnyíró traktorig.
Gyula város 12km, Békéscsaba 8 km.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Szabadkígyós, MÁV-tanyák
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 599
Személyi kölcsön ajánlatunk: 1 500 00 Ft - 60 hónapra
Raiffeisen Személyi Kölcsön (Aktív számlahasználat és Jövedelem250 kedvezménnyel) Raiffeisen Személyi Kölcsön (Aktív számlahasználat és Jövedelem250 kedvezménnyel) 32 204 Ft/hó THM: 11,45% Érdekel Jogi tudnivalók
CIB Előrelépő Személyi Kölcsön CIB Előrelépő Személyi Kölcsön 32 312 Ft/hó THM: 11,13% Érdekel Jogi tudnivalók
Cofidis Fapados Kölcsön Cofidis Fapados Kölcsön 38 324 Ft/hó THM: 19,90% Érdekel Jogi tudnivalók
További ajánlatok arrow_right_alt
A hirdetés az érintett szolgáltatások/termékek főbb jellemzőit tartalmazza a teljesség igénye nélkül. A pénzügyi termék igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a Bank mindenkor hatályos hirdetménye, illetve a Bankkal megkötendő szerződés tartalmazza. A kalkuláció csak a tájékoztatást és a figyelemfelkeltést szolgálja, a végleges törlesztő részlet, THM, hitelösszeg a hitelképesség függvényében változik és nem minősül ajánlattételnek. Az ingatlan.com Zrt. hitelkalkulátora, a money.hu, az aktuális banki kondíciók alapján számol, az adatokat legfeljebb 3 munkanaponként ellenőrizzük. További részletek Kevesebb részlet
Promóció
Ez is érdekelhet
© ingatlan.com - 1999 - 2021 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch