Pázmánd, Szőlőhegy Eladó üdülőövezeti telek
Telekterület 1490 m2
Azonosító: 33448834
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 362 Felfedés
Eladó üdülőövezeti telek
Beépíthetőség 10%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz nincs
Gáz nincs
Csatorna nincs
Beépíthetőség 10%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz nincs
Gáz nincs
Csatorna nincs
Leírás

Pázmánd kedvelt üdülőházas övezetében belterületi telek eladó (kivett beépítetlen terület - Üh övezet - beépíthetőség: 10%, építménymagasság: 4 m). Az 1490 négyzetméter nagyságú telek domboldalon található, a faluba vezető főút közelében, de nem közvetlenül az út mellett.

Zavartalan a nyugalom, természetközeli atmoszféra fővárostól 42 km-re.

A pázmándi sziklák néven ismert, mászásra is használt pont a közelben található, és pár lépésre halad el a piros csíkkal jelzett túraútvonal is. Mivel a telket sok évig nem használták, visszavette a természet, kitisztítása elkezdődött, az aktuális állapotról érdeklődjön telefonon. A telek 16 méteres utcafrontját keleti irányból éri a nap, és mivel az ingatlan csaknem a dombtetőn található, estig napfényes. Kilátás természeti és mezőgazdasági területre. A telek közvetlen szomszédsága rendezett nyaraló és természeti környezet. A vizet az itt lakók kúttal és/vagy ciszternával oldják meg, villany beköthető (a szomszéd házban van).
Pázmánd Szőlőhegyén mind az üdülőházas övezeti, mind a mezőgazdasági övezetben található telkek egyre inkább benépesülnek nem csak nyaralókkal, de állandó lakókkal is. A Velencei-tó, Székesfehérvár és Budapest közelsége vonzza Pázmándra a beköltözőket, a Szőlőhegy pedig mediterrán jellegű mikroklímájával emelkedik ki. Pázmánd az Etyek-Budai Borvidék része. A telek alkalmas nyaraló építésére (tetőtér-beépítéssel is), szőlő- és gyümölcstermesztésre.
A falu központja (bolt, posta, polgármesteri hivatal) sétával kb. 15 perc alatt elérhető. A legközelebbi buszmegálló néhány perc séta, M7-es autópálya 5 perc, vasútállomás a szomszéd faluban, Kápolnásnyéken található. A Velencei-tó autóval 10-15 perc. A településen óvoda, általános iskola, háziorvos, gyermekorvos, fogorvos található, és számos minőségi szolgáltatás helyben elérhető. Contact us for information in English, please.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Pázmánd, Szőlőhegy
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 362 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch