Óbarok, Bányatelep

Eladó telek ipari hasznosításra
Óbarok, Bányatelep
Telekterület
108000 m²
Közvetítői azonosító: COM 20200006
Azonosító: 31498148
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Görgényi Ferenc
Referens összes hirdetése
Matt Ingatlan Iroda
Iroda összes hirdetése
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó telek ipari hasznosításra

Leírás

Eladó Budapesttől 40 km re az M1 es út közvetlen közelében  Bicske és Tatabánya között Óbarokon  egy  11 hektáros  beépíthető  ipari ingatlan.

A  terület 250 méterrel a tengerszint felett egy természetes fennsíkon foglal helyet szinte körbekerítve erdővel ami  teljesen lakatlan. Tulajdonképpen négy  sík teraszból tevődik össze. Tartozik még hozzá egy mini erdő mint egy kisebb sziget  a gondosan  rekultivált  területen.

A teljes terület művelés alól kivett már kitermelt és rekultivált  bányaterület ami szinte minden beruházásnak vagy létesítménynek helyt tud adni. Áramellátásáról egy 20 kw os távvezeték gondoskodik ami egy közelben lévő mobil átjátszó állomást is üzemeltet. Forgalomtól mentes  zsákutca a behajtás jelenleg is engedélyhez kötött.

Tökéletes hely egy magán kórház,klinika vagy öregek otthona beruházásához  az erdő és tiszta hegyi levegő ritka és pótolhatatlan tényező! De a környezetében fejlett mezőgazdaság alapja lehet egy élelmiszer feldolgozó vagy csomagoló üzemnek. Ezzel kapcsolatban van már kész  teljes baromfi  ágazatra specializálódott tervdokumentáció ami csak beruházóra vár!

Kirándulóközpont vagy élménypark? Miért ne? Több turista útvonal a terület határán vagy közvetlen közelében vezet. Az új kerékpárutak szintén körbehálózzák!

A nagyfeszültségű vezetékre való csatlakozási lehetőség akár egy napelem park létesítésére is alkalmassá teheti.

Ha esetleg  különleges talaj kialakítás szükséges az eladók megfelelő  az ehhez szükséges gépparkkal rendelkeznek .

Az eladási ár 3500 ft/nm ami a környékbeli ipari ingatlanok tekintetében alacsony. A területet egészben szeretnénk eladni de négy részre bontható így a legkisebb terület kb 2,5 hektár.

Az eladásnál nem csak pénz jöhet szóba,hanem mérlegelés után akár beszámítható ingatlanok,üzlethelyiség,terület,hajó vagy üzletrész vállalkozásból! Területtel részlegesen vagy teljesen is beszállnánk az ide épülő vállalkozásba ,megfelelő tulajdonrészért amennyiben az várhatóan életképes.

A megközelítése autópályán is  egyszerű,az M1 es Bicskei lehajtója körülbelül  annyira van mint az Óbaroki pihenő lehajtója. Nagyjából 10 perc autóval vagy Kamionnal. A műúttól  a területig kb egy kilométer  kiváló minőségű köves út vezet. Tehát 35-40 perc alatt Budapestről is biztonságosan megközelíthető.

Vasúti csatlakozás Bicskén ami kb 4-5 km.

Amennyiben felkeltette érdeklődését és meg szeretné tekinteni vagy egyéb részletekre és lehetőségekre kíváncsi kérem hívjon reggel nyolc este tíz között akár hétvégén is!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Görgényi Ferenc
Referens összes hirdetése
Matt Ingatlan Iroda
Iroda összes hirdetése