Óbarok, Bányatelep Eladó telek ipari hasznosításra
Telekterület 108000 m2
Közvetítői azonosító: COM 20200006 Azonosító: 31498148
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 190
Leírás

Eladó Budapesttől 40 km re az M1 es út közvetlen közelében  Bicske és Tatabánya között Óbarokon  egy  11 hektáros  beépíthető  ipari ingatlan.

A  terület 250 méterrel a tengerszint felett egy természetes fennsíkon foglal helyet szinte körbekerítve erdővel ami  teljesen lakatlan. Tulajdonképpen négy  sík teraszból tevődik össze. Tartozik még hozzá egy mini erdő mint egy kisebb sziget  a gondosan  rekultivált  területen.

A teljes terület művelés alól kivett már kitermelt és rekultivált  bányaterület ami szinte minden beruházásnak vagy létesítménynek helyt tud adni. Áramellátásáról egy 20 kw os távvezeték gondoskodik ami egy közelben lévő mobil átjátszó állomást is üzemeltet. Forgalomtól mentes  zsákutca a behajtás jelenleg is engedélyhez kötött.

Tökéletes hely egy magán kórház,klinika vagy öregek otthona beruházásához  az erdő és tiszta hegyi levegő ritka és pótolhatatlan tényező! De a környezetében fejlett mezőgazdaság alapja lehet egy élelmiszer feldolgozó vagy csomagoló üzemnek. Ezzel kapcsolatban van már kész  teljes baromfi  ágazatra specializálódott tervdokumentáció ami csak beruházóra vár!

Kirándulóközpont vagy élménypark? Miért ne? Több turista útvonal a terület határán vagy közvetlen közelében vezet. Az új kerékpárutak szintén körbehálózzák!

A nagyfeszültségű vezetékre való csatlakozási lehetőség akár egy napelem park létesítésére is alkalmassá teheti.

Ha esetleg  különleges talaj kialakítás szükséges az eladók megfelelő  az ehhez szükséges gépparkkal rendelkeznek .

Az eladási ár 3500 ft/nm ami a környékbeli ipari ingatlanok tekintetében alacsony. A területet egészben szeretnénk eladni de négy részre bontható így a legkisebb terület kb 2,5 hektár.

Az eladásnál nem csak pénz jöhet szóba,hanem mérlegelés után akár beszámítható ingatlanok,üzlethelyiség,terület,hajó vagy üzletrész vállalkozásból! Területtel részlegesen vagy teljesen is beszállnánk az ide épülő vállalkozásba ,megfelelő tulajdonrészért amennyiben az várhatóan életképes.

A megközelítése autópályán is  egyszerű,az M1 es Bicskei lehajtója körülbelül  annyira van mint az Óbaroki pihenő lehajtója. Nagyjából 10 perc autóval vagy Kamionnal. A műúttól  a területig kb egy kilométer  kiváló minőségű köves út vezet. Tehát 35-40 perc alatt Budapestről is biztonságosan megközelíthető.

Vasúti csatlakozás Bicskén ami kb 4-5 km.

Amennyiben felkeltette érdeklődését és meg szeretné tekinteni vagy egyéb részletekre és lehetőségekre kíváncsi kérem hívjon reggel nyolc este tíz között akár hétvégén is!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Óbarok, Bányatelep
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 190
Személyi kölcsön ajánlatunk: 1 500 00 Ft - 60 hónapra
Raiffeisen Személyi Kölcsön (Aktív számlahasználat és Jövedelem250 kedvezménnyel) Raiffeisen Személyi Kölcsön (Aktív számlahasználat és Jövedelem250 kedvezménnyel) 32 951 Ft/hó THM: 12,57% Érdekel Jogi tudnivalók
CIB Előrelépő Személyi Kölcsön CIB Előrelépő Személyi Kölcsön 32 312 Ft/hó THM: 11,13% Érdekel Jogi tudnivalók
Cofidis Fapados Kölcsön Cofidis Fapados Kölcsön 38 324 Ft/hó THM: 19,90% Érdekel Jogi tudnivalók
További ajánlatok arrow_right_alt
A hirdetés az érintett szolgáltatások/termékek főbb jellemzőit tartalmazza a teljesség igénye nélkül. A pénzügyi termék igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a Bank mindenkor hatályos hirdetménye, illetve a Bankkal megkötendő szerződés tartalmazza. A kalkuláció csak a tájékoztatást és a figyelemfelkeltést szolgálja, a végleges törlesztő részlet, THM, hitelösszeg a hitelképesség függvényében változik és nem minősül ajánlattételnek. Az ingatlan.com Zrt. hitelkalkulátora, a money.hu, az aktuális banki kondíciók alapján számol, az adatokat legfeljebb 3 munkanaponként ellenőrizzük. További részletek Kevesebb részlet
Promóció
Ez is érdekelhet
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch