Bezárás

Nyírgelse, Ady Endre utca 13.

Eladó telephely
Alapterület 1 000 m²
Telekterület 20 000 m²
175 000 € 54,99 millió Ft
  • Térkép
06 20 338 ···
Üzenetet küldök

Eladó telephely

Vállalkozni vágyók figyelem!

1995-ben épült eredetileg húsüzemként működő, ma karbon félkésztermékeket előállító plafonig csempézett kis gyárépület eladóvá vált.

Az ingatlan a műanyagipartól az élelmiszer előállításig mindenre alkalmas, magaspályarendszer, hűtőkamrák, rozsdamentes mosogatók és sok egyéb apróság tartozik hozzá, de egy gasztroszálláshellyé is könnyen átalakítható!

Az ingatlanhoz tartozik egy 20.000. négyzetméteres kert, egy 25 méter hosszú korábban dohányszárítóként üzemelő épület. Ezek külön helyrajzi számon vannak.

Az ingatlan a falu közepén 2 templom között fekszik, előtte elvileg görög katolikus parókia lesz (lakóház, de még szerződéskötés előtt áll) a kert pedig belépő egy réten fekvő hatalmas vadászmezőre, ahol az apróvadaktól az őzekig, vaddisznókig belefuthatunk egy Fekete István regény minden szereplőjébe.

A városi élet sem elérhetetlen innen, Nyírbátor 10 perc, Nyíregyháza 30 perc, Debrecen 40 perc, az autópálya 25 perc távolságra van, ahonnan Budapest 2 óra alatt elérhető.

Ezt az ingatlant nem puszta ipari területnek ajánljuk hanem egy életstílusnak, amit egy generáció felépített és a leendő tulajdonos egy emberöltő munkáját kamatoztathatja.

Az épület nem csak ipari célra használható, tekintve formáját és belső elrendezését, mozgatható közfalait, turisztikai, idősgondozó hasznosíthatóság sem kizárt, sőt pályázhatóság szempontból a közeljövőben talán esélyesebb is forrásbevonásra.

Balatoni, budapesti ingatlant, termőföldet, gépjárművet értékegyeztetéssel be tudunk számítani, de ahogy érdeklődőktől értesülünk nagyon kedvező hitellehetőségek is vannak, az NHP Hajrában nekünk a Raiffeisen banp 79 milliót kínált.

További információkért keressen telefonon! A telefonszámon a tulajdonos elérhető. Egyedi ajánlatokat is szívesen meghallgatok!

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 338 ···
Üzenetet küldök