Bezárás

Mezőhegyes, Békés megye

Eladó családi ház
Alapterület 62 m²
Telekterület 719 m²
Szobák száma 2 + 1 fél
9 500 000 € 3 millió Ft
  • Térkép
06 20 912 ···
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Komfort komfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés cserépkályha
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC egy helyiségben
Kilátás nincs megadva
Tetőtér beépíthető
Pince nincs
Parkolás udvari beálló
MEZŐHEGYESEN, a Dél-Alföld régióban, Békés megyében, Újmezőhegyesen, több termálfürdő 20-50 km-es körzetében, pl. Makó, Orosháza-Gyopárosfürdő, a 28-as majorban, jó állapotú, teljesen száraz, 62 m2-es, kétszobás komfortos ház, kívülről frissen festve, 200 négyszögöles, bekerített telekkel eladó. Buszmegálló 80 m-re, ingyenes buszjárat a központba. A ház felépítése: előtér, külön kisszoba, 2 szoba, melyek egymásba és külön is nyílnak, nagy konyha, speiz, kádas fürdőszoba WC-vel. Víz, villany bevezetve. A padlás betonfödémes, a házból van a feljárata. Pince nincs, de a ház bejárata pár lépcső magasan található. Minden helyiség fűthető, fa/szén tüzelésű kályhával. A szennyvíz a majorsági, óriási emésztőbe folyik. A telek termőföldje gazdag, kitűnő bármilyen zöldség termesztésére. A telken több melléképület, a végében plusz 100 m2 terület az ingatlan tartozéka.

Mezőhegyes Szeged-Makó-Orosháza-Gyula vonzáskörzetében található, a román határ közelében, Arad irányában. Budapesttől 230 km.

Nevezetes a mezőhegyesi reprezentatív Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság, amely 230 éves műemléképületekben funkcionál.
Fedett lovardája mellett gyógyító erejű, védett platánfa található 1819-ből. Magassága 36 m, a lombsátor kb. 900 m2 földet takar.

Térkép

Az ingatlan külterületen helyezkedik el.

A környék hasonló hirdetései térképen

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 912 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk