Helló, Királyszentistván!

Királyszentistván ingatlan.com-os oldala

Királyszentistván fotója

Királyszentistvánban keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Királyszentistváni statisztikák

Királyszentistván irányítószáma: 8195

A grafikonon Királyszentistván lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Királyszentistván bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Hollósi Tibor fotója

Hollósi Tibor

4 éve az ingatlan.com-on

Hollósi Tibor oldala
Királyszentistván a Balaton-felvidék északkeleti részén helyezkedik el, 13 Km-re található Veszprémtől és 7 Km-re a Balatontól. 
Gyönyörű természeti környezettel büszkélkedhet. A Balaton-felvidék területe híres a szép tájakról, a hegyekről és a borászattal kapcsolatos hagyományokról. 

Királyszentistván a történelmi múltjára is büszke lehet, és a környéken található épített örökség, a templomok és más történelmi emlékek érdekesek lehetnek azok számára, akik érdeklődnek a kultúra és a történelem iránt. 

A falu környezete remek lehetőségeket kínál a természetjárásra, túrázásra és kerékpározásra. A Balaton-parti települések könnyen elérhetőek innen, és a tó nyújtotta kikapcsolódási lehetőségekkel is élvezetes időtöltést biztosíthatnak. 

Összességében Királyszentistván egy festői falu Veszprém megyében, ahol a természeti szépségek és a kultúra harmonikusan egyesülnek.

Hollósi Tibor tippjei:

A település délkeleti részén kialakított, újszerű ingatlanokkal rendelkező terület kiváló választás lehet fiatal párok számára.

Veszprém közelsége akár a munkahely keresés, akár a bevásárlás tekintetében fontos lehet.

Balatonfűzfő, Balatonalmádi, Balatonkenese percek alatt megközelíthető.
  • Vendégszerető polgárok
  • Munkahelyek a közelben
  • Csendes, nyugodt helyek
  • Munkalehetőségek helyben
  • Naponta használt szolgáltatások elérhetősége
  • Pezsgő belvárosi élet
További ingatlanosok a térségben

Királyszentistván és környéke

Hasonló oldalak

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch