Eplény, Kiserdő utca 43.

Eladó lakóövezeti telek
Eplény, Kiserdő utca 43.
Telekterület
806 m²
Azonosító: 32416033
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség
30%
Szintterületi mutató
nincs megadva
Bruttó szintterület
nincs megadva
Villany
utcában
Víz
utcában
Gáz
nincs
Csatorna
telken belül

Leírás

EPLÉNY!!!!!

Eplény, Magyarország legszebb, legjobb helyén található települése.

Elhelyezkedése:
A Bakonyban, 420 méter tengerszint feletti magasságban található, a Balatontól északra, légvonalban kb. 20 km, közúton 28 km, Veszprém 14 km, autóút 12 km-re található, ahonnét csak egy ugrás Magyarország bármely része..

Eplényben található egy modern síaréna, libegőkkel, rengeteg erdő, sok-sok kikapcsolódási lehetősséggel. A lakosságra nem lehet panasz, a közterek tiszták, rendezettek. A település 4 kisebb blokkból áll,a blokkok között viszonylag sok-sok szabad hely van, minden blokkhoz kiépített, gondozott játszótér tartozik. Az utcában pluszban most épül egy fitneszpark is.
Borsodban nőttem fel, bejártam szinte az egész országot, de a feleségemmel és a fiammal itt építjük harmadik házunkat és egyben az utolsót, hiszen megtaláltam az a települést, ahonnan már biztosan nem megyek sehová. Nagy fába vágtam a fejszét a mai hektikus időkben, de hosszútávon kárpótol a táj, a környezet és az a tudat, hogy itt még 40-50 év múlva is biztonságosan tudunk élni.
Miért?
Mert fantasztikusan szép, rendezett, szinte az osztrák települések szintjét megközelítő gyönyörű falu, ahol rengeteg turisztikai és sportolási lehetőség van. Több hektáros golfpálya van a közelében, közel a Balaton, itt van a síaréna, és a tervek szerint ide építik Európa legnagyobb vízi csúszdáját.
Egyszóval, ez a település fantasztikusan szép. Az eladó telek mellett építkezünk, a másik oldalán is folyamatban lévő építkezés zajlik, így a leendő tulajdonos biztosan tudhatja, hogy kik lesznek a szomszédjaik. A telekről örök panoráma nyílik a Balatonra, a sípályára, a telek végében 30 méterre erdő található. A telken, szinte az utcával egy szintben pince, garázs építhető, így a garázsnak külön szinten, jól megközelíthető udvara lehet, a földszintek pedig szintén. Sőt a tetőtérnek szintén!
A közutak egytől egyig fel vannak újítva, a településvezető a faluért él és hal. A falu teljes közigazgatási területén folyamatos a fűnyírás, nincs gyom, nincs szemét. Itt még a temetőbe is szívesen megyek be, mert az sem lehangoló látványt nyújt.
Nincs házadó, csak egy minimális kommunális adó van, ingatlanonként évi 12.000 Ft.
Fantasztikus lehetőség olyanok számára, akik azt szeretnék, ha építkeznek, a befektetett összeg többszöröse jelenjen meg a felépített házában. Ellentétben sok olyan településsel, ahol leteszek egy téglát mondjuk 1000 forintért, és utána már csak 200 forintot ér.
Hiszen ebben a bolond világban arany áron kapható minden, az építőanyag, a szakember stb. Nem mindegy, hogy hol építkezünk. Nagyon nem mindegy.
Fantasztikus lehetőség olyanok számára, akik szeretik az életet és élni is szeretnének.
Mert itt lehet élni!!!
Kristálytiszta levegő, rengeteg erdő, közel a Balaton, sípálya, golfpálya (óriás vízi csúszda és egy szánkópálya megvalósítási tendere is elindult) és a lakosság összetétele is garantálja egy nyugodt, jó élet lehetőségét.
Véleményem szerint Magyarország legjobb és legélhetőbb kistelepülése.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély