Bordány, Csongrád-Csanád megye

Eladó egészségügyi intézmény
Bordány, Csongrád-Csanád megye
Alapterület
1410 m²
Telekterület
5452 m²
Közvetítői azonosító: COM 5794
Azonosító: 23366913
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó egészségügyi intézmény

Komfort
összkomfortos
Fűtés
nincs megadva
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Kilátás
nincs megadva
Parkolás
udvari beálló - benne van az árban

Leírás

Csongrád megyében, a Szegedtől alig 15 km távolságra található Bordány település közigazgatási határán található, kb 20%-os készültségű, korábban idősek otthonának tervezett ingatlan eladó! Az 5452 m2-es telken tervezett bruttó 1410 m2 szintenkénti alapterületű, 3 emelet + tetőteres épület a tervek szerint 22 db kétágyas és 31 db 1 ágyas apartmant tartalmazna! A tervezett épületből 2009-ben a földszint szerkezetének 90%-a, valamint az I. emelet szerkezetének kb 15%-a épült meg, majd az építkezés félbe maradt. Az eredeti engedélyes tervek irodánkban megtekinthetőek, de érdeklődés esetén digitálisan is meg tudom küldeni őket!
Csongrád megyében, mint az ország legtöbb régiójában, nagy szükség volna nyugdíjasotthonok fejlesztésére, azokból folyamatos hiány van, ilyen célú üzemeltetése biztosan nyereséget tudna termelni!
Az épület persze a jelenlegi fázisából még akár más célra (hotel, társasház, szociális bérlakások, apartmanház, de akár irodaház) is befejezhető, nem kell az eredeti tervekhez ragaszkodni! Ha fantáziát lát az épületben, vagy volna elképzelése a jövendőbeli funkciójára, keressen bátran!
A feltüntetett irányár az általános forgalmi adót nem tartalmazza!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel