Vászoly, Kakashegy Eladó külterületi telek
Telekterület 5482 m2
Közvetítői azonosító: COM V/02-95 Azonosító: 33986695
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 30 952
Ellenőrzött Partner Ellenőrzött Partner
Eladó külterületi telek
Beépíthetőség 2%
Szintterületi mutató 0.04
Bruttó szintterület 219.28
Villany van
Víz nincs
Gáz nincs
Csatorna nincs
Beépíthetőség 2%
Szintterületi mutató 0.04
Bruttó szintterület 219.28
Villany van
Víz nincs
Gáz nincs
Csatorna nincs
Leírás

Végre egy korrekt árú, szuper Balatoni és táj panorámás, rendezett és valósan, és leellenőrizett módon is beépíthető földterület.
További előnyös tulajdonságok: Közel négyzet alakú a terület , 77 m telek szélesség. Normális rendezett/elegáns szomszédság. A terület ki és be- látásilag szomszédmentes. "Lakott" környék, szerencsére mindenkinek nagyméretű területi vannak, nem áll fent az egymásra szorultak életérzés. Közvetlen szomszédság: nagyértékű, minőségi bort előállító családi borászat, medencés prés-üdülő. Közelben nincs nagyüzemei, ész nélkül permetezett szőlőtábla. A természeti környezet természetes állapotú, változatos, nyugodt, csendes. A terület jól megközelíthető a jól járható aszfaltos úttól csupán 350 m távolságra van.
Az eladó terület földhivatali besorolása: rét és gyümölcsös. Ez valóságos állapotnak is megfelel. A terület 20 %-ában érnyákot adó facsoportok vannak, a rét felület önfenntartó, gondozást nem igényel, a növényzet sokszínű, fajgazdag.
A terült építési övezeti besorolása Mk-1 azaz kertes mezőgazdasági terület. A hivatalos megfogalmazás szerint itt kisüzemi szőlő-, gyümölcstermelési, kisparcellás intenzív kertgazdálkodási tevékenység folytatható. Beépíthetőség elvileg 3% -os de ez maximalizálva van bruttó 100 m2-es beépíthetőségre. Épület építése a legalább 80 %-ban szőlő művelési ágban nyilvántartott és ténylegesen is úgy művelt telken lehetséges. A terület művelési ágának átminősítésének és szükséges szőlőmennyiség telepítésnek nincs akadálya.
Hátránya a teleknek: Türelem kell hozzá: Földtörvény hatálya alá tartozó terület így szükségszerű a elővásárlási kifüggesztés, az adásvételt jováhagyó államigazgatási eljárás. A szőlőtelepítést kérvényezni kell, a vágyott épületre szigorú eljárásban építési engedélyt kell kérni. A hirdetett telek folyamatban lévő telekalakítással jön létre, ennek a folyamatnak is le kell zárulni. Minden folyamat önmagában is időigényes. De időt lehet spórolni azzal, hogy a fenti folyamtok akár párhuzamosan futtahatóak.
Közművek: a területen nincs élő közmű bekötés. Villany hálózat a telek előtt. Bővizű Kút az alsó és felső szomszédnál is van. Itt is sikeresen létesíthető kút, akár a szintén eladó szomszédos telek leendő friss tulajdonosával közösen.
Ár: reális, az eladó ebből az árból nem fog engedni. Ez eladás nem sürgős, de eladó szeretne minél előbb az érékesítésből pénzhez jutni.
Panoráma hibátlan. Látszik az egész Pécselyi medence háttérben a Balaton a Tihanyi félsziget.
Van másik ilyen adottságú földterület?
Igen, a 2 db ilyen terület van egymás mellett (most még mindkettő eladó), de egyébként a teleülésen és a környező településeken sem fog ilyen panorámás és ilyen jó ár/érték arányú földterület találni. Jöjjön el nézzem meg, ön is tudni fogja, hogy ez egy egyszeri lehetőség.
Balatoni strand (Balatonudvari) 10perc, Balatonfüred 15 perc, Tihany 15 perc utazással elérhető. Vászoly pedig egy igazi , nyugalmas Balatonfelvidéki menedék forrásokkal, forrástóval, a falu közepén végig csordogáló patakkal, 250 boldog lakossal, 1 bolttal, 3 étteremmel.

Szalai Péter
építészmérnök, ingatlanközvetítő, vászolyi lakos

Igyekszem úgy végezni munkámat, ahogyan azt az élet más területén én is elvárnék másoktól: őszintén, felelősen, szakértően, körültekintően, átláthatóan. Ha Ön egy ilyen ingatlanközvetetői szolgáltatásra vágyik hívjon nyugodtan.
Ha Ön azért olvassa a hirdetésemet mert, a közelben eladó ingatlana van, akkor is keressen nyugodtan, mivel a helyben a régióban ingatlant kereső ügyfelek szinte biztos, hogy megfordulnak ingatlanirodánknál. Ingatlanirodám a Balatoni Ingatlaniroda Lovastól - Révfülöpig és Balatontól - Veszprémig kiterjedő területre specializálta tevékenységét. Irodánkat Balatonfüreden találja meg.
Ingatlana szakértői értékelésében, eladásában, kiadásában, haszonbérletbe adásában is állok rendelkezésére. A többi ingatlanközvetető által kevésbé megbecsült ingatlantípusokkal; szőlő, gyümölcsös, szántó, legelő, erdő területekkel is szívesen foglalkozom.

Fekvés: Déli
Építési övezet: Mk-1
Beépíthető alapterület: 100 nm
Homlokzat magasság: 5 m
Bruttó szint terület: 200 nm
Föld alatti beépíthetőség: 150 nm
Zöldövezeti, madárcsicsergős
Tömegközlekedés elérhető távolságban van

Ügyintéző: Szalai Péter
Azonosító: V/02-95

Tovább olvasom expand_more
Térkép Vászoly, Kakashegy
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Ellenőrzött Partner Ellenőrzött Partner
phone +36 30 952
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch