Alapterület 1660 m2
Telekterület 3000 m2
Közvetítői azonosító: COM Ü/500 Azonosító: 33985825
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 33 520 Felfedés
Prémium Partner Prémium Partner
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó raktárhelyiség
Emelet nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Emelet nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Fantasztikus lehetőség Ácson. 1660nm-es csarnok, 3000nm-es sarok telken. Az autópálya 1,5km-re, a vasút 500m-re található, aszfaltozott útról megközelíthető. Az ingatlan jelenleg üres, nincs érdemi tevékenység a területen. Jelenlegi tulajdonosa piaci ár alatt kínálja eladásra. Ács egy dinamikusan fejlődő város, mely a kiváló lokációnak (elhelyezkedésének köszönhető). Budapest – Komárom – Győr tengelyen helyezkedik el. Kormányzati támogatással épül a városban Magyarország egyik legnagyobb katód gyára. Ha az ön cége szeretne a nemzetközi vérkeringésbe bekerülni, de nincs megfelelő telephelye, vagy raktározna, de nincs megfelelő raktára, vagy termelő tevékenységének keres helyet, akkor ez az ingatlan az ideális választás. Legyen gyors, legyen első, használja ki a városban rejlő lehetőségeket. Ilyen ajánlat ritkán van a piacon. Ha önnek kicsi az ingatlan, lehetőség van bővíteni. A szomszédos 3000nm-es ipari terület is eladó. Segítek abban is, hívjon és ne maradjon le. Spóroljon időt és pénzt.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Ács, Gyár utca
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 41,87 ezer Ft/m²
Komárom-Esztergom megye 158 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó raktárak ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Prémium Partner Prémium Partner
phone +36 33 520
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch