Csenger, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Eladó egyéb ipari ingatlan
Alapterület 3431 m2
Telekterület 32227 m2
Közvetítői azonosító: COM M252967 Azonosító: 33827920
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 213
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó egyéb ipari ingatlan
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Az ingatlan Csenger ipari övezetében található, mely Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében helyezkedik el, stratégiailag ideális pozícióval a Román határ mellett és mindössze 85 km-re Nyíregyházától. Ez az elhelyezkedés kiemelkedő lehetőséget kínál az ipari tevékenységek számára a határokon átnyúló kereskedelemhez.

Az ingatlan jelenlegi megnevezése "kivett major, hűtőház, gazdasági épület". Ezen megnevezés alapján már első pillantásra is látszik az ingatlan sokoldalúsága és az épületek funkcionalitása, amelyek kiválóan alkalmasak az ipari tevékenységekre. A 2000-es években épült ingatlan a GiP 1.2 ipari övezet részeként kínálja megfizethető, optimális funkcionalitást vállalkozása számára

A telek területe nagyszerű lehetőséget kínál az ipari tevékenységek bővítéséhez és fejlesztéséhez. A 32.227 m2-es terület kiterjedése lehetővé teszi az ingatlan számára, hogy megfeleljen a különféle ipari igényeknek, és egyúttal elegendő teret biztosítson az infrastruktúrához és kényelmes területkihasználáshoz.

Az ingatlan főbb felépítményei közé tartozik két korszerű hűtőház, amelyek ideálisak a tárolásra és a hűtésre. Az első hűtőház 994 m2 területen terül el melyben helyet kapott 7 hűtőkamra ami alkalmas gyors és mély fagyasztásra, míg a második, impozánsabb létesítmény 1940 m2 területtel rendelkezik. Utóbbi esetében 8 hűtőkamra található, amelyek magas belmagasságukkal (6-6,5 méter) és modern kialakításukkal optimális feltételeket teremtenek a hűtött, hosszútávú tároláshoz. A területen emellett egy modern üzemcsarnok is elhelyezkedik, mely ideális ipari gyártás lebonyolítására. Az aljzatok csúszásmentes minőségi betonból készültek, a falak szenvicspanelekből, a nyílászárók pedig korszerű hőszigeteléssel rendelkeznek, garantálva ezzel az energiahatékonyságot és a fenntarthatóságot.

Az iroda- és szociális részleg területe 497 m2, gondoskodva a munkatársak kényelméről és hatékony munkavégzésükről. A modern irodák és tárgyalók megfelelnek a XXI. századi munkakörnyezet elvárásainak, míg a szociális helyiségek biztosítják a dolgozók mindennapi igényeit.

Az telek beépíthetősége 50%, és a legnagyobb épület magassága 12,5 m, ezáltal lehetőséget teremtve a jövőbeli bővítésekre és fejlesztésekre. A telek szabályos téglalap alakú, ami tovább növeli a hatékony területkihasználást, amely kritikus jelentőségű az ipari tevékenységek számára.

Az infrastruktúra szempontjából az ingatlan korszerű és jól felszerelt. A közművek közül a víz, az áram és a csatorna mind a telek területén belül elérhető, biztosítva ezzel a folyamatos és zavartalan működést.

Az ingatlan további előnye, hogy a szomszédos telkeken további vásárlási lehetőségek adódnak, ami a jövőbeli terjeszkedéshez vagy specifikus igények kielégítéséhez optimális helyszínt biztosít.

Ezen összegző leírás alapján egyértelmű, hogy ez a kivételes ingatlan ideális választás azoknak, akik magas színvonalú, modern és hatékony ipari létesítményeket keresnek. A lehetőségek és a funkcionalitás alapján az ingatlan kiemelkedik a környezetéből.

További kérdéseire készséggel válaszolok, akár hétvégén is. Kedvezményes kamatozású hitelek, ügyintézése az OTP hátterével irodánkban.

Ref.szám: M252967

Tovább olvasom expand_more
Térkép Csenger, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 131,16 ezer Ft/m²
Szabolcs-Szatmár-Bereg 101,14 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 213
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch