Tiszacsege, Hajdú-Bihar megye Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 708 m2
Közvetítői azonosító: COM T036748 Azonosító: 33766239
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 716
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Leírás

A Tisza-tó régió északkeleti részén, az élő Tisza bal partján, Tiszafüredtől északra, a Hortobágyi Nemzeti Park szomszédságában helyezkedik el Tiszacsege. Jellemzője, hogy a polgári és a tiszafüredi tiszai hidak között egyedül itt lehet átkelni a folyón komppal, mely az egész folyóra jellemzően csak itt, nagy vízkerékkel rendelkezik, tehát nem kötélvezetésű.

A településen a mindennapi élethez szükséges hivatalok, boltok, vendéglátó helyek megtalálhatók. Van polgármesteri hivatal, posta, orvosi rendelő, óvoda, iskola, boltok, stb. Egész nyáron különböző rendezvények színhelye a kompnál, nemzetközileg ismert Halászcsárda és az előtte lévő tér.

A komphoz nem messze egy üdülőfalu épült, ahol sok utcában, nyaralók épültek. Ezek nagy része egész évben használt, téliesített, mivel ezektől 100 méterre egy gyógyvizű strand üzemel, ami most már az év minden szakában nyitva van és várja a gyógyulni, pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeit.

Az általam hirdetett telek a gyógyfürdőtől 200, a kompkikötőtől mint egy 500 méterre található. Ez a terület vegyes besorolású (lakó és üdülő övezet). Itt zömében üdülő épületek találhatók. Előnye, hogy aránylag minden közel van. Tiszacsege Fő utcájára jellemző, hogy a boltok és hivatalok itt találhatók, nincs külön Fő tér és ezért a telektől ezek pár perc sétára elérhetőek.

A telken gyümölcsfák és szőlőlugasok vannak jelenleg, felépítmény nem készült. Így az új tulajdonos az elképzeléseinek megfelelően tudja kialakítani, beépíteni

Az utcáról minden közmű elérhető (víz, villany, gáz, csatorna).

Ha felkeltették ezek a sorok a kíváncsiságát keressen telefonon, egyeztessünk időpontot és személyesen meg tudom mutatni a telket.

Irodánk hétvégén ügyeletet tart a betérő ügyfeleink részére.tiszatoregio tiszacsege termalgyogyfurdo hortobagy pihenes nyaralo lakohaz setahajozas csegeihalaszcsarda

Tovább olvasom expand_more
Térkép Tiszacsege, Hajdú-Bihar megye
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 716
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch