Nyírgelse, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Eladó tanya
Alapterület 44 m2
Telekterület 11276 m2
Közvetítői azonosító: COM nygebné2 Azonosító: 33758167
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 366
Leírás

Elvágyódik a nagyváros zajától? Gazdálkodna? Állatokat tartana? Ráadásul pályázhatna tanyafejlesztésre? Akkor ez az ajánlat Önnek szól!!!
Nyírgelse külterületén tanya eladó

Az ingatlan 2 helyrajzi számon helyezkedik el. Besorolása: kivett tanya, szántó, gyümölcsös, major. A területe telek 11276 m2. A jó állapotú ház alapterülete 44 m2. Falazata tégla beton alappal. A tető fedése cserép. Műanyag nyílászárók. Fűtése vízteres kandalló lapradiátorokkal. Villany bevezetve. A vízellátást hidrofor biztosítja.
2 fa szerkezetű hullámpala fedésű istálló. Karámok, ólak.

A Tanyafejlesztési pályázat egyike azon kevés támogatásnak, amely CSAK a tanyán élőket segíti. A támogatás célja a vidéki településeken élők életminőségének javítása, a fenntarthatóság növelése olyan kisléptékű infrastruktúra fejlesztések támogatásával, amelyek hozzájárulnak az energiahatékonyság növeléséhez, a helyi gazdaság fejlesztéséhez, a szennyvízkezeléshez és a tanyasi térségek alapvető infrastruktúrával való ellátottság növeléséhez. Felhasználható villamos energia rendszer kiépítésére (áram bekötése), illetve villamos energia ellátás fejlesztésére, ivóvízellátást szolgáló rendszer kiépítésére és szennyvízkezelést, -tisztítást szolgáló rendszer kiépítésére is. A felhívás keretében a tanyákon élő népesség életminősége és a vidék népességmegtartó képességének javulása várható.

Az ingatlan ára: 15 millió Ft

Tovább olvasom expand_more
Térkép Nyírgelse, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 366
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch