Békéscsaba, Északi ipartelep Eladó telephely
Alapterület 2046 m2
Telekterület 7800 m2
Közvetítői azonosító: COM M239251 Azonosító: 33623764
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 466 Felfedés
Eladó telephely
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Békéscsaba 44-es elkerülő út közelében ipari területen 7800 nm-es telken 2046 nm-es csarnokok / ipari telephely eladó!

A telephely nagyon jó adottságokkal rendelkezik. Teherautóval , kamionnal könnyen megközelíthető a 44-es elkerülő és a berényi útról. Ezekről az utakról kamionnal közvetlenül bejárható, a csarnokoknál ki-és berakodáshoz tervezett kapuk vannak.
A telken három ingatlan (csarnok) helyezkedik el:

1, 350 nm-es téglaépítésű csarnok melyből 85nm van hasznosítva irodai / gazdasági célokra (ennek az épületnek a felső része beépíthető) a maradék rész (265 nm ) csarnokként van hasznosítva
2, Téglaépítésű 859 nm-es csarnok
3, Szendvicspanelből épített 837 nm-es csarnok melyben egy 415 nm-es hűtőcsarnok található. A hűtőberendezés redundanciával van megoldva, az egyik hűtő meghibásodása esetén bekapcsolható a helyettesítő hűtőberendezés..

A teljes telek minőségi kerítéssel van körbe kerítve valamint biztonsági berendezéssel van felszerelve, melyet szakaszolva lehet vezérelni. Illetve a teljes telep kamerás megfigyelő rendszerrel és távfelügyelettel rendelkezik.

A csarnokok mellett található egy közel fél hektáros zöld terület amely további fejlesztésre is teret ad. Alkalmas lehet egy esetleges napelem park kialakítására!

Az első csarnok és az irodahelyiségek fűthetőek vegyestüzelésű kazánnal és gázzal is. 2024.12.31-ig kedvezményes áron van szerződve az ipari áram.

A telek HÉSZ szerint Gksz-3 (SZ-50%-10,5m-3000) besorolású terület!

Az ÁR nem tartalmazza a képeken látható gépeket / eszközöket!

Az telephely előre egyeztetett időpontban megtekinthető! Keressen bizalommal!
=======================================
Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!
A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, megoldásokat kínálunk.

Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Referenciaszám: M239251

Tovább olvasom expand_more
Térkép Békéscsaba, Északi ipartelep
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 288,37 ezer Ft/m²
Békéscsaba 147,90 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 466
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch