Kardoskút, Békés megye Eladó szálloda, hotel, panzió
Alapterület 342 m2
Közvetítői azonosító: COM 617637 Azonosító: 33616098
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 70 364
Eladó szálloda, hotel, panzió
Légkondicionáló van
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló van
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Kiváló befektetési lehetőség, több célú hasznosíthatóság!

Kardoskút község Békés vármegyében, Orosháza és Tótkomlós központjától is közel azonos távolságra, mindkettőtől nagyjából 8-10 kilométernyire fekszik, megközelíthető vonattal és autóbuszjárattal. A település lakossága kb. 700 fő, azonban Orosháza közelsége miatt jó ellátottságú, rendezett kistelepülés!
Legfontosabb turisztikai vonzereje, a Körös–Maros Nemzeti Park egyik legértékesebb részének számító Kardoskúti Fehér-tó a község délnyugati határszéle közelében található!
10 kilométeren belül elérhető az orosházi Orosháza-Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő, valamint a tótkomlósi Rózsa Fürdő is!

Az ingatlan a település központjában helyezkedik el, a főtéri parkkal szemben, a polgármesteri hivatal és a művelődési ház közvetlen közelében. A központi elhelyezkedés miatt bolt, buszmegálló is 100 méteren belül megtalálható.

Az építmény eredetileg panziónak lett tervezve, de kialakítása és elhelyezkedése miatt alkalmas bentlakásos idősek otthonának, melyből jelenleg nagy hiány mutatkozik a megyében!
Az épület fő helyisége a 78 m2-es közösségi tér, ezen kívül 9 szoba került kialakításra, ahol minden szoba saját fürdővel rendelkezik, az egyik szoba akadálymentesített. Az épület rámpával ellátott, szintén akadálymentesített, az udvaron 10 parkolóhely kialakítása tervezett!

Az épület jelenleg kb. 60%-os készültségű, érvényes építési engedéllyel rendelkezik, a folyamat jelenleg az e-naplóban leállításra került.
Az épület fő- és válaszfalai elkészültek, a födém, a tető szintén kész, a víz- és csatornarendszer, a klímacsövezés, illetve a villanyszerelés (szerelvények nélkül) kiépítésre kerültek!
Megegyezés és igény szerint a jelenlegi kivitelező befejezi az építkezést!

Amennyiben egy jó befektetési lehetőséget keres, itt az alkalom!

Ügyfeleink számára irodánk teljes jogi hátteret, adás-vétellel kapcsolatos térítésmentes jogi tanácsadást biztosít!
Bank semleges, díjmentes hitel tanácsadással is hozzájárulunk, hogy megtalálja az ön számára legkedvezőbb megoldást!
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Tovább olvasom expand_more A(z) Városi Ingatlaniroda weboldala open_in_new
Térkép Kardoskút, Békés megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 230,99 ezer Ft/m²
Békés megye 177,14 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 364
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch