Kardoskút, Békés megye Eladó tanya
Alapterület 242 m2
Telekterület 18885 m2
Szobák 4
Azonosító: 33592293
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 430
Eladó tanya
Ingatlan állapota közepes állapotú
Építés éve nincs megadva
Komfort nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és wc nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Ingatlan állapota közepes állapotú
Építés éve nincs megadva
Komfort nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és wc nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Fenntarthatóság
Átlag gázfogyasztás info nincs megadva
Átlag áramfogyasztás info nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Közös költség nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Napelem nincs megadva
Szigetelés nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Átlag gázfogyasztás info nincs megadva
Átlag áramfogyasztás info nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Közös költség nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Napelem nincs megadva
Szigetelés nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Érdekelnek a fogyasztási költségek? Használd a money.hu kalkulátort!
Leírás

Kisebb értékű ingatlan értékegyeztetéssel csereként beszámítható. Azonnal költözhető.
Békés vármegyében, gyönyörű, csendes környezetben, rezsi nélküli, gazdálkodásra, falusi turizmus, vendéglátás céljára is alkalmas, városokhoz közel, de mégis vidéki idilli, autentikus hangulatú tanya - egy lakótelepi lakás áráért - eladó. A természet ölelésében található ez a tájba illő épületegyüttes. A hatalmas telek lehetőséget biztosít saját gazdálkodáson túl, permakultúra kialakítására, vagy fűszernövény, levendula termesztéshez is. Családi gazdálkodni vágyóknak, állattartással, ló és egyéb lábasjószág tartással foglalkozóknak ideális választás. A gondosan karbantartott 1,8ha-os birtok teljes egészében körbe van kerítve és egy tökéletes gazdaságnak megfelelő épületegyüttest (lakóház, fészer, ló és birka istálló, sertés és csirkeól) tartalmaz.
Nemcsak a lakhatás oldható meg, ebben az új otthonban alacsony rezsiköltséggel de a család megélhetése is. A korábbi tulajdonos állattartással foglakozott, amelyre az ingatlan minden elvárásnak megfelel. Csupán csak el kell indítani a gazdálkodást. Ez az ingatlan lehetőséget ad a kikapcsolódásra, az egészséges életmódra, vagy akár az anyagi haszonszerzésre is.
A környező települések programjai, látványosságai és turisztikai lehetőségei miatt a tanya vendéglátás vagy szállás szolgáltatás területén is megélhetési lehetőséget rejt magában.
Befektetőknek, a nagyvárosból elvágyóknak kitűnő lehetőség
A terület jellemzői:
Az 1,8 ha-os terület felosztása 5687m2 Major és 13 198 m2 szérűskert, ami művelési ágból kivett külterület. Ezáltal nem szükséges ez elővétel miatt kifüggeszteni, hanem azonnal tulajdonba és birtokba vehető. A terület füvesített udvara a nyári nagy melegben is mindig üde, zöld. Vízellátásáról a fúrt és ásott kút gondoskodik, 4 db kerticsappal. A szennyvíz elvezetése saját emésztőben megoldott. Az aszfaltozott útról egy kb. 300 méter viszonylag jól járható földút vezet az ingatlanhoz, így autóval a város 5 perc alatt elérhető, télen nyáron megközelíthető. Közmű ellátása kiváló, saját tulajdonú légkábelen kapja az áramellátást, 4x16 amperes, bővíthető közműellátás áll rendelkezésre.
A telek fás, bokros kialakítású, intimitásnyújtó, szomszédmentes, a csend és a nyugalom szigete.
Az épületek:
Lakóház: A 242 m2-es, vegyes falazatú (tégla alapon vályogtéglából épült 55cm vastag falakkal), tornácos, dupla komfortos lakóház 3 nagyméretű szobából, étkezős konyhából és kiszolgáló helyiségekből áll. Az egyik fürdőszoba még nincs véglegesen kialakítva, de a közmű kiállások kiépítve. A hangulathoz kiválóan illeszkedik búboskemence, mely a téli napokon gondoskodik a kellemes hőmérsékletről.
A 43,5 m2-es tornác 3 bejárattal és egy pincelejárattal teszi több generációssá, vagy megosztott részek kialakítására alkalmassá az épületet. A padlásfeljáró bővítési, a 24 m2-es pince tárolási lehetőséget biztosít.
Istálló: 160 m2-es tökéletes tetőszerkezetű, vályog építésű osztott istálló döngölt földes, födéme kisebb javításra szorul. Északi oldalról birka beállók találhatók, déli oldalról 8 állásos lovak vagy tehenek tartására alkalmas.
Fészer: 65 m2-es hatalmas belmagasságú, beton aljzatú téglaépület, amely garázsként, mezőgazdasági gépek tárolására, vagy akár szervízelésére is alkalmas lehet.
Sertésól: 40 m2-es beton aljzatú téglaépület.
Csirkeól: 40 m2-es beton aljzatú téglaépület. A kapcsolódó drótkerítéssel elkerített részben baromfiudvar.

Környezet:
1.5 km-re található Kardoskút, ami egy 1000 fő alatti település. Itt iskola, óvoda, CBA élelmiszerbolt, posta, fodrászat, étterem, lángosos, konditerem, könyvtár, és számos más szolgáltatás megtalálható.
5 km-re - Bogárzói lóversenypálya, Kardoskúti Fehértó
7 km-re - Kőrös-Maros Nemzeti Park
8 km-re - Orosháza-Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő / SPA
18 km-re - Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. Lovaspálya, Körös torok

Ha felkeltettük az érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, és jöjjön el egy ingatlanbejárásra, hogy megtekinthesse az ingatlant személyesen!
Ügyvédi közreműködés megszervezése.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Kardoskút, Békés megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 147,93 ezer Ft/m²
Békés megye 225 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 200-299 m² közötti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó házak ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 430
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch