Alapterület 120 m2
Telekterület 3400 m2
Azonosító: 33560159
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 760
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Leírás

Egy hely, ahol a hagyomány és a múlt velünk él, ám a jövőbe tekint!

Eladó Budapesttől 20 percre Monoron, az ezer pince városában, a Strázsa-hegyen egy 10.000nm-es telken álló, 120nm-es, autentikus présház.

A Közép-Európában egyedülálló, több mint 180 hektáron elterülő strázsa-hegyi pincefalu több száz éves múltra tekint vissza. A Kunsági borvidékhez tartozó Strázsa-hegyen több mint 1000 pince és présház található, köztük több tucat hagyományos építési móddal készült, eredeti állapotú, féltve őrzött épület is megtalálható, ám ekkora méretű telekkel és présházzal rendelkező, csak ez az egy van.

A szóban forgó ingatlan a Strázsa-hegy szívében, a Szent-Orbán tér felett helyezkedik el, ahonnan pazar panorámás kilátás nyílik a városra. Több mint 200 éve épült, 50cm-es vert falazattal és klasszikus pórfödémmel, fúrt kúttal és 3 fázissal rendelkezik. Kora ellenére a felépítmény kiváló műszaki és szerkezeti állapotú, akár azonnal birtokba vehető, használható.

Az elmúlt években a városi összefogásnak és a Strázsa-hegyi Borrendnek köszönhetően remekül kiaknázzák a térség turisztikai vonzerejét. Télen és nyáron egyaránt számtalan közösségi program várja az ide látogató vendégeket. Forralt boros barangolások, farsangi vigadalmak, Orbán napi mulatságok, a többnapos Borvidékek hétvégéje, Nyitott pincék, és még számtalan vendégmarasztaló programnak helyt ad a mi, méltán népszerű Strázsa-hegyünk.
Az autentikus présházak mellet az elmúlt években néhány, modern rendezvényházat és kereskedelmi szálláshelyet is kialakítottak, amelyek családi, baráti és céges rendezvényekre, lakodalmak megrendezésére egyaránt alkalmasak.
Itt mindig történik valami, nyüzsög a hegy.

Kiváló elhelyezkedésének, hatalmas és egyedi telekméretének és felépítményének köszönhetően ez az eladó présház is csak a megfelelő, hozzáértő befektetőre vár, aki kiaknázza a benne rejlő lehetőségeket!
Amennyiben érdekli a turisztika, a vendéglátás és rendezvényszervezés a fővárostól mindössze 20 percre, egy egyedülálló helyen és autentikus környezetben, itt az alkalom, ez a lehetőség csak Önre vár!
Iár.:77MFt

Tovább olvasom expand_more
Térkép Monor, Strázsahegy
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 760
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch