Veszprém, Pápai út 37. Eladó telephely
Alapterület 1168 m2
Telekterület 3452 m2
Azonosító: 33559312
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Ingatlanközvetítők megkeresését is szívesen fogadom!
phone +36 20 453
Eladó telephely
Energiatanúsítvány nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Megtekintés csak előzetes egyeztetés alapján.

Az ingatlan teljesen közművesített, önálló mérőórákkal rendelkezik.
A kétszintes épület 1979 évben a tervező iroda és ablakgyártás, valamint az építőipari szolgáltató üzemépületnem épült, amely fém vázszerkezettel épült B30 –as tégla kitöltő falazattal a földszint, trapézlemez burkolatú könnyűszerkezetes fallal az emeleti részen, melyen utólagos XPS hőszigetelés + 12 cm mészhomok tégla burkolat borítást kapott a földszinten és az emeletei szinten. A földszinti határoló homlokzati falak rétegei B30-as falak és nemes vakolat burkolatú.
A fűtés központi gázkazánnal megoldott, elektronikus vezérléssel, radiátor hőleadókkal. A melegvíz ellátás központi rendszerű. A fűtést a gázkazán biztosítja, a földszinten a műhelyben elhelyezett termosztát szabályozza, az emeleten szintén a termosztát vezérli, radiátoros hőleadók beépítésével. A melegvíz szolgáltatás a villanybojlerekről megoldott.
Az irodák fűtő – fűtő klímával felszerelt, valamint mikróhullámú internet kiépített.
A teljes telephely riasztóvédelemmel és mozgásérzékelővel kiépített.
2000 évben új alumínium nyílászárók hőszigetelt üvegezéssel, valamint belső burkolatok falazatok, szaniterek felújítása történt.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Veszprém, Pápai út 37.
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 248,29 ezer Ft/m²
Veszprém megye 202,11 ezer Ft/m²
Veszprém 222,11 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 453 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch