Battonya, Puskin utca Eladó egyéb vendéglátó egység
Alapterület 350 m2
Azonosító: 33463153
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 1 484
Eladó egyéb vendéglátó egység
Légkondicionáló nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Kedves Érdeklődő!

Hívását munkanapokon 8.00 és 16.00 óra között tudjuk fogadni a telefonszámon. Amennyiben egyéb elfoglaltság miatt nem tudjuk felvenni a telefont, igyekszünk a lehető leghamarabb visszahívni Önt. Megértését köszönjük!

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek!

Az ingatlan Battonya település központjától DNy-i irányban 1 km távolságra található. Megközelítése aszfaltozott úton biztosított, a Rózsa és a Puskin utca sarkán található. Az ingatlan a Rózsa utca felől három, a Puskin utca felől egy önálló bejárattal rendelkezik.
Az épület az 1970-es években épült, hagyományos építési móddal. A térképmásolaton látható épületrész vályog és tégla falazatú, fafödémes, a bővítmény tégla falazatú, vasbeton födémes felépítmény, faszerkezetű nyeregtetővel, cserép fedéssel. A homlokzaton festett alapvakolat van. A homlokzati nyílászárók faszerkezetűek, hőszigetelt üvegezéssel. A belső ajtók faszerkezetűek. A fűtést 5 db gázkonvektor biztosítja. A tetőtérben fűtés nincs. A melegvíz-ellátás villanybojlerrel megoldott, a villanybojlert azonban az épület vízhálózatáról lekötötték. Az épületgépészeti berendezések működőképességéről nem tudtunk megbizonyosodni. Az épületben vendéglátóipari egység, vendégtér, raktár és szociális helyiségek lettek kialakítva. Az ingatlan funkciója ellátására a jelenlegi műszaki állapotában nem alkalmas.
Az ingatlan önálló elektromos, víz és gáz közműcsatlakozással rendelkezik. A szennyvízvezeték meglétéről a telek teljes beépítése miatt nem tudtunk megbizonyosodni. A szennyvízcsatlakozás az e-közmű honlapon nem látható.

Az épületet korábban bővítették, de a bővítés nem került feltüntetésre a térképmásolaton. Az épület előtt lévő 47m2-es terasz egy része közterületen található.
Az ingatlan a nyilvántartás szerint "Kivett lakóház udvar, gazdasági épület" besorolású, egykor söröző-disco funkciójú vendéglátóipari egységként működött. A két szintes (fsz.+tt.) épületegyüttes a teljes telekterületet lefedi (100%-os beépítettség), amelynek legalitását nem igazolja sem a térképmásolat, sem a hatályos helyi építési szabályzat (HÉSZ). A HÉSZ szerint az ingatlan zöldövezeti besorolású, a közvetlen környezetében lévő ingatlanok településközponti vegyes besorolásúak.
A zöldövezeti besorolás alapján a telekterület nem lenne beépíthető, a településközponti zóna beépíthetősége 35%. A térképmásolaton egy bruttó 125 m2 földszinti alapterületű épület került feltüntetésre, mely a telekterület (393 m2) viszonylatában 35%-os beépítettségnek felel meg. A valóságban azonban egy 300 m2-es földszinti (és kb. 50 m2 tetőtéri hasznos alapterületű) épületegyüttes, valamint ehhez kapcsolódóan összesen 52m2 fedett terasz található az ingatlanon.
Az ingatlant korábban vendéglátóipari egységként (disco-söröző) működési engedéllyel hasznosították, azonban az intézmény évek óta zárva tart.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Battonya, Puskin utca
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 35,43 ezer Ft/m²
Békés megye 194,54 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 1 484
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch