Törökbálint, Pacsirta utca Eladó telephely
Alapterület 140 m2
Telekterület 1705 m2
Közvetítői azonosító: COM M234941 Azonosító: 33451867
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 30 495
Eladó telephely
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Törökbálinton, a volt Mechanikai Művek területén remek adottságú 1705 nm-es telek kb 140 nm-es épülettel eladó. Rengeteg lehetőség van benne, csak a fantáziája szab határt, hogy mit alakít ki. Az iroda kb 2010-ben épült, jó minőségű nyílászárók találhatók benne, fűtése jelenleg kályhával megoldott, de hűtő-fűtő klíma beszerelése is lehetséges. A színezés az új tulajdonosra vár. Még egy épület található a telken, az tökéletes tárolásra, raktározásra, illetve egy műhely kialakítását is elkezdte a tulajdonos. A telek is és az épület is jelen pillanatban raktározásra és tárolásra szolgál, a tulajdonos folyamatosan szállítja el az ott lévő tárgyakat. A jelenlegi kialakítás szerint a telek nem sík, az egyik része kb 10 lépcsőn lefelé közelíthető meg. A tulajdonosnak lehetősége van feltölteni és egy szintbe hozni, ha az új tulajdonos erre igényt tart. Az egész terület osztatlan közös tulajdonban van, adás-vételkor a többieknek elővásárlási joga van. Az OTP Bank az ingatlan megvételét szükség, igény esetén kedvezményes céges és lakossági lízing- hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja .Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Törökbálint, Pacsirta utca
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 463,57 ezer Ft/m²
Pest megye 533,38 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 120-149 m² közötti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 495 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch