Vászoly, Külterület Eladó külterületi telek
Telekterület 3108 m2
Azonosító: 33396486
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 509 Felfedés
Eladó külterületi telek
Beépíthetőség 3%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany nincs megadva
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Beépíthetőség 3%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany nincs megadva
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Leírás

Beépíthető, külterületi, sík saroktelek, nyaralópincékkel körülvéve - VIDEÓ

Vászoly és Balatonudvari között, mintegy 2,5 km-re a Balatontól eladóvá vált ez a 3.108 m2-es, teljesen sík, külterületi telek.
A rendkívül egyszerűen megközelíthető telek messzebb fekszik a főúttól, a vászolyi Öreghegy lábánál, sík, sokak által kedvelt és használt területen, rendezett porták, szépen rendben tartott nyaralók és többnyire hasonló méretű telkek között fekszik.

Főbb jellemzők:
~ saroktelek, 3 irányból út határolja
~ kiválóan megközelíthető
~ villany beköthető
~ víz ciszternával, vagy kútfúrással oldható meg
~ MK1-es besorolásban van (3% építhető)
~ 1/1-es tulajdon, önálló telek, nem csak tulajdonrész
~ közigazgatásilag VÁSZOLY

Szőlő telepítés után beépíthető. A részletekről és a helyi építési szabályozásról szívesen tájékoztatom.

A telek művelési ága szőlő, ahonnan az elöregedett, régi szőlő kivágásra került, az aktuális támogatások igénybevételével csaknem készen áll a telepítésre. Mivel az elmúlt években a jelenlegi tulajdonosnak nem állt módjában folytatni az elkezdett telepítést, így jelenleg a képen látható, minimálisan elbokrosodott állapotban van.

Miért VÁSZOLY?

Az apró, Balaton-felvidéki falu a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén, egy völgyben fekszik, amely völgy szerkezetileg a Dörgicsei-medencéhez tartozik. A kedves, kis Balaton-felvidéki település mágnesként vonza a megpihenni vágyó családokat, akik számtalan előnye miatt választják állandó vagy szezonális lakóhelyüknek Vászolyt. Lakói távol érezhetik magukat a Balatonra jellemző nyüzsgéstől, miközben pár perc autózással elérhetik a kedves, mértéktartó, kiváló strandokkal büszkélkedő Balatonudvarit, Akalit és Fövenyest.

Balatonfüred mindössze 15 km, Zánka pedig 14 km távolságban van.

Aktív társasági élet és gasztro programok jellemzik egész évben, két országos hírű étterme: az egész évben nyitvatartó, Zománc Bisztrócska és a szezonális, évtizedes múltra visszatekintő, hagyományos vendéglátást megtestesítő Laci Pince Csárda is erről árulkodik.

Vászoly fantasztikus FALUSI hangulata, AUTENTIKUS házai békés, barátságos benyomást keltenek, lakói szeretettel és jó ízléssel csinosítgatják a közterületeket is, mutatva, hogy nem "csak" egy szezonális település az övüké. A hangulatot nagyban meghatározzák a faluban csörgedező patakok, a kis kőhidak, a szép házak és a sok zöld. Fű, fa, virág, mindenfelé.

Fontos információ, hogy 2020.április 30-án Vászoly Község Polgármestere a mezőgazdasági területekre, és azok ingatlanaira változtatási tilalmat rendelt el, a településrendezési eszközök (HÉSZ) felülvizsgálatának időszakára. A tilalom a szabályozási tervet módosító helyi önkormányzati rendelet hatálybalépése napján, de legkésőbb 2023.április 30-án hatályát veszti.

Az ingatlanról a valósághű megtekintés érdekében VIDEÓ készült. Amennyiben honlapunkon (FüredIMMO) nézi ezt a hirdetést, úgy a lap alján megtekintheti, ha más hirdető portálon, akkor kérésre szívesen MEGKÜLDJÜK Önnek.

Ügyvédi és mérnöki háttérrel, ingyenes és banksemleges hitelügyintézéssel segítjük a gyors és korrekt adásvételeket, igény esetén akár hétvégén is.

Keressen minket elérhetőségeinken, vagy lépjen be irodánkba ( FüredIMMO, Balatonfüred, Köztársaság u 6 Utcafront)

Tovább olvasom expand_more
Térkép Vászoly, Külterület
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 509 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch