Szeleste, Vas megye Eladó egyéb vendéglátó egység
Alapterület 2260 m2
Azonosító: 33323652
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 30 843
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó egyéb vendéglátó egység
Légkondicionáló nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Magyarország kiváló minőségű vizével rendelkező fürdőjét kínálom megvételre. A gyógyfürdő az ismert szelestei arborétum közvetlen szomszédságában található. A fürdő kialakítása során a tulajdonosok nagy hangsúlyt fektetettek az időtálló, minőségi anyagok használatára, illetve olyan műszaki rendszert alakítottak ki, amely innovatív módon járul hozzá a a hatékony energiafelhasználáshoz, csökkentve ezzel a fürdő működtetésének költségeit. A medencetér szerkezetének kialakítása során rozsdamentes acélt használtak, így biztosítva a hosszútávú értékállóságot. A fürdő összesen közel 10 000 m2-en helyezkedik el. Területén több típusú medence található, megközelítőleg 1000 m2 vízfelülettel. Belső gyógyvizes medence, jakuzzi nyakmasszázzsal, egy óriási külső strandmedence, beltéri gyógyvizes ülőkádak, súlyfürdő. A fürdő területén található egy termálkút, amely 42 fokos vizet biztosít, illetve egy hideg vizes kút. A két kút szolgálja ki a fürdő igényeit. Vízminőségük és a kinyerhető víz mennyisége kiegyensúlyozott. A fürdő kiépített rendszerrel kapcsolódik Magyarország egyik legjobb minőségű gyógyvizével rendelkező kútjához. A gyógyvíz 1260 m mélységből tör fel, reumatikus, szív- és érrendszeri megbetegedések, bőrbetegségek, valamint nőgyógyászati problémák kezelésére ajánlott, ellenjavallata nincs.
A vételár magában foglal a fürdő közvetlen környezetében elterülő további közel 60 000 m2-nyi , művelési ág alól kivett, belterületi beépítetlen területet. A jelenlegi tulajdonos erre a területre egy 140 szobás gyógyszálló kialakítását tervezte, így a közüzemi fejlesztési hozzájárulások befizetésre kerültek. A lehetőség az Ön kezébe van! Kérésre szívesen tájékoztatom a kutak vizsgálati adatainak, illetve egyéb műszaki kérdéseknek a vonatkozásában! Keressen bizalommal!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Szeleste, Vas megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 575,22 ezer Ft/m²
Vas megye 395,60 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 843
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch