Szeleste, Vas megye Eladó egyéb vendéglátó egység
Alapterület 2260 m2
Azonosító: 33323652
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 30 843
Eladó egyéb vendéglátó egység
Légkondicionáló nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Magyarország kiváló minőségű vizével rendelkező fürdőjét kínálom megvételre. A gyógyfürdő az ismert szelestei arborétum közvetlen szomszédságában található. A fürdő kialakítása során a tulajdonosok nagy hangsúlyt fektetettek az időtálló, minőségi anyagok használatára, illetve olyan műszaki rendszert alakítottak ki, amely innovatív módon járul hozzá a a hatékony energiafelhasználáshoz, csökkentve ezzel a fürdő működtetésének költségeit. A medencetér szerkezetének kialakítása során rozsdamentes acélt használtak, így biztosítva a hosszútávú értékállóságot. A fürdő összesen közel 10 000 m2-en helyezkedik el. Területén több típusú medence található, megközelítőleg 1000 m2 vízfelülettel. Belső gyógyvizes medence, jakuzzi nyakmasszázzsal, egy óriási külső strandmedence, beltéri gyógyvizes ülőkádak, súlyfürdő. A fürdő területén található egy termálkút, amely 42 fokos vizet biztosít, illetve egy hideg vizes kút. A két kút szolgálja ki a fürdő igényeit. Vízminőségük és a kinyerhető víz mennyisége kiegyensúlyozott. A fürdő kiépített rendszerrel kapcsolódik Magyarország egyik legjobb minőségű gyógyvizével rendelkező kútjához. A gyógyvíz 1260 m mélységből tör fel, reumatikus, szív- és érrendszeri megbetegedések, bőrbetegségek, valamint nőgyógyászati problémák kezelésére ajánlott, ellenjavallata nincs.
A vételár magában foglal a fürdő közvetlen környezetében elterülő további közel 60 000 m2-nyi , művelési ág alól kivett, belterületi beépítetlen területet. A jelenlegi tulajdonos erre a területre egy 140 szobás gyógyszálló kialakítását tervezte, így a közüzemi fejlesztési hozzájárulások befizetésre kerültek. A lehetőség az Ön kezébe van! Kérésre szívesen tájékoztatom a kutak vizsgálati adatainak, illetve egyéb műszaki kérdéseknek a vonatkozásában! Keressen bizalommal!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Szeleste, Vas megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 575,22 ezer Ft/m²
Vas megye 303,03 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 843
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch