Nemesvita, Veszprém megye Eladó szálloda, hotel, panzió
Alapterület 900 m2
Azonosító: 33125942
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 388
Eladó szálloda, hotel, panzió
Légkondicionáló nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

FIGYELEM! 1/2-ed tulajdoni hányad eladó rendezvények lebonyolítására, panziónak 20szobával! Az ingatlan egyben(teljes tulajdon) is megvásárolható!

Az ingatlanról BEMUTATÓ VIDEÓ készült, kérem, hogy személyes megtekintés előtt feltételen nézze meg az Otthon Centrum weboldalán( a UZ014901 regisztrációs számra keresve!

Ritka adottságokkal és környezettel rendelkező kúria eladó!

Az ingatlan gyönyörű, minőségi anyagokból lett felújítva, mindig figyelve arra, hogy megőrizze múltbeli szépségét is. Folyamatos felújítás alatt van jelenleg is, erről a dokumentumokat természetesen meg lehet tekinteni.

A középkort igéző villa 1ha területen helyezkedik el. Kiváló kialakításának köszönhetően a boltíves pincében kialakításra került egy 142 nm nagyságú vendégtér, valamint bárpult és több tároló helyiség is. A pincét az udvarról is meg lehet közelíteni, valamint további asztalok helyezhetők el a térköves teraszokon.
A földszinten - hatalmas fogadóhelyiségen kívül - találunk 6 szobát és 2 fürdőszobát, és 1 konyhát. Az emeleten továbbá 1szoba áll rendelkezésre.Tervek szerint 16 szoba alakítható ki.

A tetőtérben jelenleg egy gyönyörű panorámával rendelkező szoba van, de a már elkészült tervek alapján további szobák is kialakításra kerülhetnek.
Új fa ablakok lettek beépítve. Fűtése elektromos és vízteres kandalló.

Ez az igazán különleges, hatalmas ingatlan, koncert estek és rendezvények lebonyolítására is kiváló lehetőséget nyújt.

Ezen ingatlan melletti birtok csárdával, pizzériával és apartmanokkal szintén megvásárolható, kérdéseire szívesen válaszolok!

További részletekért keressen bizalommal!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Nemesvita, Veszprém megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 277,78 ezer Ft/m²
Veszprém megye 539,01 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 388
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch