Nemesvita, Törekpuszta Eladó étterem, vendéglő
Alapterület 1000 m2
Azonosító: 33112713
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 388
Eladó étterem, vendéglő
Légkondicionáló nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Eladó Csárda, panzió, lakrész, pizzéria egyben!

Az ingatlanról BEMUTATÓ VIDEÓ készült, kérem, hogy személyes megtekintés előtt feltételen nézze meg az Otthon Centrum weboldalán( a UZ014856 regisztrációs számra keresve!

Közkedvelt, bejáratott csárda várja új tulajdonosát! Sokaknak nem kell bemutatni ezt a csárdát, híres a hazai ízekről, hagyomásos ételekről és a nagy adagokról. Ennek a hangulatos csárdának 200 nm-es vendégfogadó tere van, kb. ugyanekkora konyhával. Gyönyörű cserépkályha adja a meleget, valamint napelem is segíti az áramellátást. A csárda folytatásában található egy 3szobás kis lakás.
A parkoló közel 500nm-es, így bőséggel van hely parkolni a vendégeknek.
Mellette egy jelenleg üzemen kívüli pizzéria található, mely kiválóan alkalmas lehet, akár bárnak, pizzériának, cukrászdának, vagy apartmanok kialakítására is. Tetőterében 2 apartman lett kialakítva 3 szobával, fürdőszobával.
Az épület alatt még jelenleg is épülő (kb.90%-os készültségű) panzió található 22 szobával, melyek mindegyikéhez saját fürdőszoba tartozik. Melegéről hőszivattyús-padlófűtés gondoskodik.
Tartozik még az igazán egyedi birtokhoz egy 230nm-es ház is,melyben 2 garázs, konyha-nappalival egybekötve és 3 szoba is, melyekhez saját fürdőszoba tartozik. A aszobákat és a nappalit is meg lehet közelíteni a közlekedőből, vagy a tornácos teraszról is. A teraszon egy kis külső pult, nyári konyha is fellelhető. Az udvaron teniszpálya és medence is kialakításra került. Ezen ingatlan fűtése szintén hőszivattyúval megoldott.

Közvetlen szomszédságban egy múltidéző 1867-ben épült kúria is megvásárolható a tulajdonosától.

További részletekért és megtekintésért keressen bizalommal!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Nemesvita, Törekpuszta
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 800 ezer Ft/m²
Veszprém megye 539,01 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 388
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch