Bogács, Pincesor Eladó egyéb vendéglátó egység
Alapterület 207 m2
Azonosító: 33021108
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 484
Ellenőrzött Partner Ellenőrzött Partner
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó egyéb vendéglátó egység
Légkondicionáló nincs
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló nincs
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Eladó Pince Bogácson!
ELADÓ az Egertől 15 km-re, Mezőkövesdtől 10 km-re lévő, az M3- as autópályán jól megközelíthető termál fürdőjéről és hangulatos pince borozóiról is híres, a Bükk lábánál fekvő Bogácson a legendás pincesoron eladó két közvetlenül egymás mellett található összesen 208 m2-es pince, mely vendéglátó funkcióval üzemelt a korábbiakban.
A nagyszínpadtól 150 méter távolságra a rendkívül népszerű pincesor frekventált részén elhelyezkedő ,külön helyrajzi számon nyilvántartott ingatlanok évekig vendéglátó funkcióval sikeresen működtek, két egységre tagolt ,a bejáratnál vendég mosdók és bárpult találhatóak. Száraz helységek,átlagos állapotú, áram,víz bevezetve az egységekbe ,az önkormányzattól jelképes bérleti díj ellenében nagy méretű betonozott alapú fedett terasz bérelhető hozzá. Szezonban több ezer ember választja kikapcsolódásnak a helyszínt épp ezért garantált a látogatottsága. Nagyon sok lehetőség rejlik benne az új tulajdonos megvalósíthatja itt álmait. Cég tulajdonban van,tehermentes ingatlan, gyorsan birtokba vehető.
Amennyiben hasonlót keres ne döntsön amíg ezt nem látta!
Remek helyszín ,különleges adottságú ingatlan várja leendő tulajdonosát!
Amennyiben fölkeltettem érdeklődését hívjon akár hétvégén is! INGYENES hitel tanácsadás!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.
Eladási irányár:35000000 Ft

Tovább olvasom expand_more
Térkép Bogács, Pincesor
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 169,08 ezer Ft/m²
Borsod-Abaúj-Zemplén megye 295 ezer Ft/m²
Bogács 531,56 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 200-299 m² közötti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Ellenőrzött Partner Ellenőrzött Partner
phone +36 30 484
Árverésen szerzett lakás birtokbavétele: mit tehetünk, ha jogcím nélkül lakik valaki az ingatlanban? A végrehajtási árverésen vásárolt ingatlan kockázata, hogy abban valaki jogosulatlanul tartózkodik. Milyen lehetőségei vannak az árverési vevőnek a jogcím nélküli ingatlanhasználók kiköltöztetésére? Hogyan üríthető ki és vehető birtokba az árverésen szerzett lakás? Olvasói kérdésre hozunk választ a cikkben. Végrehajtási árverésen vásárolt lakás kockázatai Bár árverés során az ingatlan piaci értékénél lényegesen olcsóbban vásárolhatjuk meg azt, […]
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch