Alsótold, Toldi utca 28. Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 2794 m2
Azonosító: 32803146
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 419
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz utcában
Csatorna nincs megadva
Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz utcában
Csatorna nincs megadva
Leírás

Az ingatlan:
Eladó Alsótoldon egy 2794m2 méretű belterületi építési telek. Elhelyezkedése kiváló, a község központjában található. A telek alsó végén a Zsunyi patak csörgedezik és közelben található a turisztikailag kiemelten fontos Hollókő. A telek részközműves: vezetékes víz, elektromos árammal rendelkezik és a földgáz az utca felől beköthető. Továbbá a telken található egy kút is.

Közlekedés:
Alsótold jól megközelíthető, frissen felújított országút köti össze a 21.-es számú gyorsforgalmi úttal ahonnan Hatvan könnyen elérhető. Budapest az M3-as autópályán csupán 40 percnyi autóútra található és buszkapcsolat is rendelkezésre áll a fővárossal. A buszmegálló 50 méterre érhető el.

A község:
Alsótold lakossága 260 fő, saját orvosi rendelővel és önkormányzattal rendelkezik. 2010 óta Hollókő-Felsőtold-Alsótold Közjegyzőségnek központja, a hivatali ügyintézés így biztosított.
A község természeti és földrajzi környezetét is a Cserhát hegység határozza meg. Legelők, mezőgazdasági művelésre alkalmas földterületek, vadban gazdag erdők övezik. Utóbbiakat nagyobbrészt cseres-tölgyesek képezik.
A falut a Szuha-patak szeli át, amely Garábtól északra, a Zsúnyi-hegy déli oldalán ered. Érdemes még megemlíteni az Országos Kéktúra vonalat, amelynek 19. számú túrája, a Becske-Mátraverebély szakasz Alsótoldon is keresztül halad, valamint a Kelet-Cserhát Tájvédelmi Körzetet, amelynek határa a falu peremén fut.
2021-ben 37 millió Forint értékben valósult meg fejlesztés a magyar falu program keretein belül és idén egy további, 87 millió Forintos turisztikai beruházást fejeznek be a falu központjában. Hollókő közelsége és a Kéktúra útvonalak miatt számos szálláshely és vendéglő üzemel a

Tovább olvasom expand_more
Térkép Alsótold, Toldi utca 28.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 419
Kérj egyedi kedvezményes lakáshitel ajánlatot hitelszakértő partnereinktől
Hitelnet logó
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch