Hódmezővásárhely, Csongrád-Csanád Eladó egyéb ipari ingatlan
Alapterület 1 m2
Telekterület 14000 m2
Közvetítői azonosító: COM 151 Azonosító: 32733621
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 70 334
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó egyéb ipari ingatlan
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Hódmezővásárhely-Szeged között, kiemelt fejlesztési szakaszon kínálom eladásra ezt a 14.000 nm- es beruházási területet, ami rendelkezik minden szükséges dokumentummal, mind a művelési ágból kivont határozat mind pedig egy 400 nm es acélcsarnok építési engedély vonatkozásában. A terület 1/1 tulajdonban van , per- és tehermentes és semmilyen szolgalmi jog nincs szolgáltatók részéről sem rajta. Közvetlen a 47 es út mellett helyezkedik el és azon felül bicikliút, illetve aszfaltút határolja. A 47-es főútra mind Szeged mind pedig Hódmezővásárhely fele korlátlan a kikanyarodás. Minden közmű 50 méteren belül és mivel a “NATURTEX “ cégcsoport egyik része is itt helyezkedik el befektetésre is érdemes átértékelni az ingatlant hisz ár fekvés és adottságok tekintetében is a mai ingatlanárak mellett ez egy kiváló ár. Elhelyezkedése miatt remek gyártó illetve logisztikai adottságai vannak. Amennyiben felkelltette a hirdetés az érdeklődését keressen bizalommal, ha nem ér el vissza hívom!
További kínálatunkat keresse az Xtra Ingatlan iroda hivatalos weboldalán a - n.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Hódmezővásárhely, Csongrád-Csanád
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 130 millió Ft/m²
Csongrád-Csanád 74,50 millió Ft/m²
Az átlagárat a 0-39 m² közötti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 334 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch